Kansikuva

Tervetuloa uusille sivuillemme!

Uudistimme verkkosivumme sekä vaihdoimme varausjärjestelmän ja verkkokaupan. Samalla päivitimme myös Kansainvälisen mobiilihostellikortin ladattavaksi mobiililompakkoon. Uudistuksilla haluamme parantaa palveluidemme käytettävyyttä ja visuaalista ilmettä sekä huomioida mobiilikäyttäjät paremmin.

Hostellit.fi:stä löydät nyt entistä enemmän tietoa ainutlaatuisista hostelleistamme ja blogi tarjoilee sinulle runsaasti reissutarinoita ja -vinkkejä. Hostellien varaaminen käy nyt aiempaakin helpommin; näet yhdellä silmäyksellä valitsemasi hostellin varaustilanteen ja hintatiedot viikon kaikille päiville. Varaamaan pääset myös suoraan kartalta.

Varatessasi majoitusta maksat ainoastaan 8 % ennakkomaksun majoituksen kokonaishinnasta. Jäljelle jäävän osuuden maksat hostelliin sinne saapuessasi. Jäsenenä saat yöpymisestäsi 10 % alennuksen, joka vähennetään hostellissa loppumaksun yhteydessä. Muistathan siis esittää todisteen jäsenyydestäsi saapuessasi hostelliin.

Uudistunut Kansainvälinen mobiilihostellikortti on nyt ladattavissa Androidin ja iPhonen mobiililompakoihin, joista se löytyy helposti silloin kun sitä tarvitset.
Lue tästä lisää Kansainvälisestä mobiilihostellikortista ja osta kortti nyt edulliseen tutustumishintaan.

Tervetuloa hostellimatkalle hostellit.fi:ssä!

Julkaistu 22.8.2019, muokattu 20.1.2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *