Kansikuva

Tuetaan kotimaisia yrityksiä ja pidetään huolta toisistamme

Elämme hyvin erikoisia aikoja ja on ensisijaisen tärkeää, että pidämme itsestämme ja toisistamme nyt hyvää huolta. Meissä on paljon voimaa, kun teemme yhteistyötä.

Tuetaan yhdessä kotimaista yritystoimintaa vaikeiden aikojen yli. Suositaan pienyrittäjiä ja käytetään lähialueen palveluita. Näin voimme mahdollistaa, että saamme käyttää näitä samoja palveluja myös jatkossa. Myös meidän verkostossamme on hostelleja, jotka ovat nyt haavoittuvaisessa tilanteessa.

Esimerkiksi näin sinä voit tukea pienyrittäjiä vaikeiden aikojen yli:

•  Jos olet varannut majoituksen hostellista, mieti peruuttamisen sijaan, voisitko ehkä siirtää varaustasi myöhemmälle ajankohdalle?
•  Monista hostelleista voit ostaa myös lahjakortteja myöhempää käyttöä varten.
•  Tarvitsetko etätyöpaikkaa? Voit kysyä hostelleista, jos he voisivat tarjota sinulle yöpaikan sijaan huoneen etätyöskentelyä varten.
•  Tue paikallisia kahviloita ja ravintoloita. Useimmat toimittavat myös kotiin.
•  Osta kotimaisia ja paikallisia tuotteita aina kun voit.

Hostellien palvelut koronavirusepidemian aikana

Hostellit seuraavat ja noudattavat viranomaisten ohjeita koskien koronavirusepidemiaa. Pyydämme huomioimaan, että tässä poikkeustilanteessa hostellien aukioloajat, palvelut ja aktiviteetit voivat olla normaalia rajoitetummat.

Asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuus ja terveys ovat hostelleille ensiarvoisen tärkeitä. Hostelleissa kiinnitetään entistä tarkemmin huomiota hygieniaan ja siisteyteen. Pyydämme myös hostelliasiakkaita kiinnittämään erityistä huomiota käsihygieniaan, olemaan vierailematta hostelleissa sairaana sekä noudattamaan annettuja viranomaisohjeita koronaepidemiaan liittyen.

Hostellin ajankohtaiset palvelut saat tietää ottamalla yhteyttä suoraan hostelliin.
Myös mikäli sinulla on kysyttävää varauksestasi, olethan yhteydessä suoraan hostelliin.

Tästä näet myös sivustomme kautta tehtyjen varausten erityisehdot koronavirusepidemian aikana.

Puhalletaan yhteen hiileen ja pidetään huolta toisistamme!

18.3.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *