Kansikuva

Vuoden hostelliksi valittiin Hostel Suomenlinna

Vuoden hostelliksi valittiin Hostel Suomenlinna

Hostel Suomenlinna on valittu Suomen Hostellijärjestön Vuoden hostelliksi 2018. Suomen Leirikouluyhdistyksen omistama hostelli sijaitsee Unescon maailmanperintökohteessa Suomenlinnassa, Helsingissä. Valinnan teki Suomen Hostellijärjestön hallitus hostelliasiakkailta saatujen ehdotusten perusteella. Valinnassa painotettiin hostellin saamaa palautetta tunnelmallisuudesta ja kodikkuudesta, hyvästä palvelusta sekä ainutlaatuisesta sijainnista.

Hostel Suomenlinnassa on 40 vuodepaikkaa ja sen asiakaskunta koostuu leirikoululaisten lisäksi kokous- ja juhlatilaisuuksien osallistujista sekä matkailijoista ympäri maailmaa. Ainutlaatuinen sijainti yhdistyneenä hyvään palvelukokemukseen sekä edulliseen hostellimajoitukseen ovat Hostel Suomenlinnan menestyksen avaimia.

Hostellijärjestö palkitsee vuosittain ansiokkaasti toimivan hostellin Vuoden hostelli -kunnianimellä. Vuoden hostelli on valittu vuodesta 2004 alkaen.

Lisätietoja hostellista: www.hostelhelsinki.fi

Vuoden hostelli 2018 Hostel Suomenlinna, Helsinki
Palkinnon vastaanotti hostellin johtaja Petra Miessmer (oik.) ja nuorisotyön johtaja Elina Kokko (keskellä). Vasemmalla Hostellijärjestön pääsihteeri Irja Hanelius.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *