Kansikuva

Esittelyssä Hostel Suomenlinna

Kotoisaa joulunaikaa Hostel Suomenlinnassa Helsingissä

Hostel Suomenlinna sijaitsee UNESCOn maailmanperintökohde Suomenlinnassa. 1900-luvun alussa rakennetussa kansakoulurakennuksessa toimiva tunnelmallinen hostelli on vain kivenheiton päässä Suomenlinnan lauttaliikenteen pysäkiltä. Hostellille pääset 15 minuutissa Helsingin keskustasta, lauttojen kulkiessa aamuvarhaisesta yömyöhään. Ympäristö saaristoluonnon helmassa on rauhallinen ja historiallinen.

Hostel Suomenlinna, Helsinki

Hostel Suomenlinna on kotoisa, rento ja viihtyisä yöpymispaikka. Suomen Leirikouluyhdistyksen ylläpitämä Hostel Suomenlinna on erikoistunut palvelemaan erilaisia ryhmiä ja leirikouluja, mutta se sopii mainiosti myös reppumatkailijoille, perheille, pariskunnille ja ystävyksille. Hostellin voi varata myös vaikka kokonaan omaan käyttöön.

Hostel Suomenlinna

Hostellissa mahtuu majoittumaan 40 henkilöä 1-3 hengen yksityishuoneissa sekä useamman hengen yhteismajoitushuoneissa. Lisäksi yöpyjien käytettävissä on kaksi oleskelutilaa, televisio, asiakastietokone ja kevyeen ruoanvalmistukseen tarkoitettu pieni asiakaskeittiö. Yhteisistä tiloista löytyy lautapelejä, kirjoja, ulkopelivälineitä sekä leluja pienimmille vieraille. Joulunajan tunnelmaa luo salin joulukuusi ja jouluvalot ympäri hostellia. Asukkaille on tarjolla myös maksutta kahvia ja teetä. Joulukuun ajan voit nauttia myös glögiä ja pipareita. Buffetaamiaisen voit tilata etukäteen.

Hosttel Suomenlinna, Helsinki

Hostel Suomenlinnassa korostuu kestävää kehitystä edistävät arvot. Hostel Suomenlinna täyttää Luonto-Liiton ja Suomen Hostellijärjestön luoman ympäristöystävällisen hostellin ekokriteeristön, jossa huomioidaan muun muassa kierrätys, luomu- ja kasvisruuan saatavuus, energian ja veden säästäminen, ekoenergian käyttö sekä ympäristötiedon levittäminen hostellin asiakkaille.

Hostelli on saanut myös matkailualan yrityksille räätälöidyn laadunkehittämisohjelma Laatutonni Q1000:n diplomin sekä laatinut oman laatukäsikirjan. Hostel Suomenlinnassa vastuullisuus yltää myös sosiaaliseen vastuullisuuteen, sillä hostelli on mukana We Speak Gay-arvoyhteisössä.

Suomenlinnan merilinnoitus on yksi Suomen tärkeimmistä nähtävyyksistä sekä suosittu retkikohde pääkaupunkiseudun asukkaille ympäri vuoden. Asutpa sitten pääkaupunkiseudulla tai kauempana, on yöpyminen Suomenlinnassa elämys. Suomenlinnassa joulunaika on täynnä elämyksiä ja tunnelmaa. Linnoituksen yritykset palvelevat ja tarjolla on jouluista ohjelmaa. Hostel Suomenlinna on avoinna vuoden jokaisena päivänä, myös jouluna. Saaren museot, ravintolat ja kauppa ovat kävelymatkan päässä hostellista.

Tutustu Hostel Suomenlinnaan ja tee varaus

Julkaistu 30.11.2020

Artikkelin pääkuva: Helsinki Marketing / Yiping Feng ja Ling Ouyang

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *