Kansikuva

Esittelyssä Hostel Suomenlinna

Kotoisasti Hostel Suomenlinnassa UNESCOn maailmanperintökohteessa

Hostel Suomenlinna sijaitsee Suomenlinnan merilinnoituksessa, rauhallisessa ympäristössä. 1900-luvun alussa rakennetussa kansakoulurakennuksessa toimiva tunnelmallinen hostelli on vain kivenheiton päässä Suomenlinnan lauttaliikenteen pysäkiltä. Hostellille pääsee 15 minuutissa Helsingin keskustasta, lauttojen kulkiessa aamuvarhaisesta yömyöhään.

Suomenlinna lautta

Hostel Suomenlinna on kotoisa, rento ja viihtyisä yöpymispaikka. Suomen Leirikouluyhdistyksen ylläpitämä Hostel Suomenlinna on erikoistunut palvelemaan erilaisia ryhmiä ja leirikouluja, mutta se sopii mainiosti myös niin uusia tuttavuuksia etsiville reppumatkailijoille, kuin perheille, pariskunnille ja ystävyksillekin. Hostelli on myös suosittu juhlien ja kokousten pitopaikka ja hostellin voi varata vaikka kokonaan omaan käyttöön.

Hostel Suomenlinna, Helsinki

Hostellissa mahtuu majoittumaan 39 henkilöä 1-3 hengen yksityishuoneissa sekä useamman hengen yhteismajoitushuoneissa. Lisäksi yöpyjien käytettävissä on kaksi oleskelutilaa, televisio, asiakastietokone ja kevyeen ruoanvalmistukseen tarkoitettu pieni asiakaskeittiö. Yhteisistä tiloista löytyy lautapelejä, kirjoja, ulkopelivälineitä sekä leluja pienimmille vieraille. Asiakkaille on tarjolla myös maksutta kahvia ja teetä. Buffetaamiaisen voi tilata etukäteen.

Hostel Suomenlinna, Helsinki

Hostel Suomenlinna, Helsinki

Hostel Suomenlinnassa korostuvat Suomen Leirikouluyhdistyksen ja henkilökunnan vahva sitoutuminen hostellin yksilöllisyyttä, asiakaslähtöisyyttä että kestävää kehitystä edistäviin arvoihin. Hostel Suomenlinna täyttää Luonto-Liiton ja Suomen Hostellijärjestön luoman ympäristöystävällisen hostellin ekokriteeristön, jossa huomioidaan muun muassa kierrätys, luomu- ja kasvisruuan saatavuus, energian ja veden säästäminen, ekoenergian käyttö sekä ympäristötiedon levittäminen hostellin asiakkaille. Hostelli on saanut myös matkailualan yrityksille räätälöidyn laadunkehittämisohjelma Laatutonni Q1000:n diplomin sekä laatinut oman laatukäsikirjan. Hostel Suomenlinnassa vastuullisuus yltää myös sosiaaliseen vastuullisuuteen, sillä hostelli on mukana We Speak Gay-arvoyhteisössä.

UNESCOn maailmanperintökohde Suomenlinna on yksi Suomen tärkeimmistä nähtävyyksistä sekä suosittu retkikohde pääkaupunkiseudun asukkaille ympäri vuoden. Saaren museot, ravintolat ja kauppa ovat kävelymatkan päässä hostellista.

Tutustu hostelliin ja varaa majoitus

Julkaistu 4.11.2019

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *