Kansikuva

Hostellien majoitustarjoukset

Matkustus on saanut koronakriisin aikaan hyvin negatiivisen – suorastaan syyllistävän – leiman. Koronavirusepidemia raastaa matkailualaa ja on tehnyt tilanteen sietämättömäksi myös hostelleille. Koska matkailu on pysähtynyt, tapahtumat peruttu ja majoitusta ei voi myydä take-away:na, ovat hostellit hankalassa tilanteessa.

Suomi tarvitsee matkustusta nyt kipeästi niin taloudellisten kuin sosiaalistenkin syiden takia. Siis matkusta, mutta tee se vastuullisesti noudattaen hygienia- ja karanteenisuosituksia. Yhdessä voimme varmistaa, että meillä on vielä tulevaisuudessakin hostelleja, ravintoloita, matkatoimistoja ja muita matkailuorganisaatioita!

Haluamme omalta osaltamme mahdollistaa hostellien tukemisen tässä poikkeuksellisessa kriisitilanteessa. Tästä syystä olemme listanneet alle verkostomme hostellien meille ilmoittamia omia majoitustarjouksia. Nappaa alta tarjousvinkit ja matkusta vastuullisesti majoittuen hostelleissa.

Helsinki, Eurohostel

Euron kämppä majoitustarjous, Eurohostel, HelsinkiEuron kämppä” on erikoishinnoiteltu huonetarjous Eurohostelissa – ja nyt tarjoamme sen entistäkin edullisempana! Asu viikko tai vaikka useampi kuukausi: 150 € / vko tai 555 € / kk! Edullisempaa hintaa saat Helsingin keskusta-alueelta etsiä!

“Euron kämppä” on tilava Standard twin -huone Eurohostelissa. Hintaan sisältyy liinavaatteet, siivous ja aamusauna. Yhteiskeittiöt ovat vapaasti käytettävissäsi ja pyykinpesu hoituu omassa itsepalvelupesulassamme. Jokaisessa kerroksessa on suihku- ja WC-tilat erikseen miehille ja naisille.

Varaa oma Euron kämppäsi puhelimitse 09 622 0470, sähköpostitse [email protected] tai kävele suoraan
respaamme ja varaa tiskiltä. Majoitus maksetaan sisäänkirjautuessa. Tarjous on voimassa 30.4.2021 asti.

Helsinki, Hostel Suomenlinna

Hostel Suomenlinna sijaitsee UNESCOn maailmanperintökohde Suomenlinnassa. Hostel Suomenlinna, Helsinki, majoitustarjous1900-luvun alussa rakennetussa kansakoulurakennuksessa toimiva tunnelmallinen hostelli sijaitsee kivenheiton päässä Suomenlinnan lauttaliikenteen pysäkiltä. Hostellille pääset 15 minuutissa Helsingin keskustasta, lauttojen kulkiessa aamuvarhaisesta yömyöhään. Ympäristö saaristoluonnon helmassa on rauhallinen ja historiallinen.

Nyt voit majoittua Hostel Suomenlinnassa edullisilla viikkohinnoilla: 1hh / 220 €, 2hh / 320 € tai petipaikka / 100 €! Hinnat ovat viikkohintoja ja ne sisältävät liinavaatteet ja pyyhkeen.

Varaa majoitus puhelimitse 09 684 7471 tai sähköpostitse [email protected]. Tarjous on voimassa 14.3.2021 asti.

Hostel Ukonlinna sijaitsee Saimaan rannalla luonnon keskellä. Alueella on runsaasti Hostel Ukonlinna ulkokuva, majoitustarjous, Imatravirkistäytymis-ja liikuntavaihtoehtoja vuodenajoista riippumatta. Hostelliin on hyvät kulkuyhteydet, paikallisbussilla pääsee 500 metrin päähän. Matkaa Imatran keskustasta meille on vain 7 kilometriä.

Ukonlinnan rantasaunat, beach volley-kentät, hiekkaranta ja huvilava tarjoavat upeat puitteet niin erilaisten tilaisuuksien ja juhlien järjestämiseen, kuin vapaa-ajan viettoonkin. Rannalla on lasten leikkipaikka, talvisin jäällä on napakelkka. Kävelymatkan päässä on 3,5 kilometriä pitkä Lammassaaren luontopolku laavuineen ja nuotiopaikkoineen. Talvisin pihapiiristämme lähtee valaistut hiihtoladut.

Hostel Ukonlinnan alkuvuoden alekampanjana on -20 % huonevarauksista ajalla 5.1.2021-31.3.2021!
Varaa oma tarjoushuoneesi puhelimitse 010 322 7711 tai sähköpostitse [email protected].

Jyväskylä, Time Hostel

Ainutlaatuinen Time Hostel tarjoaa edullista majoitusta keskustassa yläkaupungilla yliopiston vieressä.Time Hostel, Jyväskylä, 2hh, lahjakortti Hostellin huoneet ovat kooltaan 10–21m2, jotka soveltuvat 1-4 henkilölle sekä yksi dormitor eli yhteismakuusali kahdeksalle henkilölle. Huoneet ovat yksilöllisesti sisustettuja, joissa on laadukkaat vuoteet, oma jääkaappi, LED TV + Netflix + Chromecast, työtaso, WiFi ja joissakin huoneissa myös vuodesohva.

Time Hostelilla on käynnissä lahjakorttikampanja, ja ostamalla lahjakortin säästät jopa 15 % seuraavasta majoituksesta! Lahjakortit käyvät maksuvälineenä varauksiin, jotka on tehty suoraan Time Hostelin nettisivujen (www.timehostel.fi) kautta.

Lahjakorttikampanja on voimassa 31.1.2021 asti. Osta lahjakortti tästä.

Kaustinen, Koskelan Lomatalo

Koskelan lomatalossa majoitut ympäri vuoden valloittavassa maalaismiljöössä. Koskelan lomatalo tarjoaa mahdollisuuden
tutustua aitoon maalaistalon elämään ja maatilan töihin. Tilalla asuu isäntäväen lisäksi hevosia, kanoja jKoskelan Lomatalo, Kaustinen, huonekuvaa kaneja.

Koskelan lomatalossa pääset majoittumaan kodinomaisessa ympäristössä 1-3 hengen huoneissa tai piharakennuksessa. Päärakennuksen yläkerrassa on 4 tilavaa huonetta, joissa kaikissa oma suihku ja WC. Huoneiden yhteydessä on myös tilava oleskelutila ja keittomahdollisuus.

Koskelan Lomatalon tammikuun tarjouksena voit varata yöpymisen hintaan 35 €/yö. Hinta sisältää lakanat. Varaa tarjoushinta joko puhelimitse 0400 269 710 tai sähköpostitse [email protected]. Tarjous on voimassa 31.1.2021 asti.

Raasepori, Urheiluopisto Kisakeskus

Urheiluopisto Kisakeskus on luonnonläheinen ja monipuolinen liikuntakeskus Raaseporissa, joka tarjoaa majoitusta ja
liikuntapalveluja kaikenikäisille. Voit tulla omatoimisesti ja vain lepäillä ja nauttia luonnon rauhasta tai harrastaa erilaisia
urheilulajeja joko ohjatusti tai omatoimisesti.Urheiluopisto Kisakeskus, Raasepori, hirsimökki, majoitustarjous

Tammikuun tarjouksena voit varata Kisiksen hirsimökin alennettuun hintaan: ma-to (yhteensä 3 vrk) 225 € tai arkipäivisin välillä ma-pe (1 vrk) 80 €. Hirsimökeissa on kaksi pientä kahden hengen makuuhuonetta, tv, tupakeittiö vuodesohvalla, sauna pesutiloineen ja vaatteiden kuivatuskaappi.

Varaa tarjoushinta joko puhelimitse 019 223 0300 tai sähköpostitse [email protected]. Tarjous on voimassa 31.1.2021 asti.

Turku, Hostel Linnasmäki

Hostel Linnasmäki sijaitsee Turussa, Turun kristillisen opiston yhteydessä. Ympärivuotisesti toimiva Linnasmäki tarjoaa
sekä hostelli- että hotellitasoista majoitusta rauhallisella, luonnonkauniilla ja historiallisella paikalla, vain nelisen Hostel Linnasmäki, Turku, hostellihuone, hostellien tarjouksetkilometriä keskustasta. Hostellissa voit yöpyä yhden ja kahden hengen huoneissa ja keittiöllisissä perhehuoneissa. Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku.

Alkuvuoden tarjouksena saat Hostel Linnasmäen normaaleista huonehinnoista 10 % alennuksen/majoittuva henkilö. Eli nelihenkinen perhe majoittuu huimalla 40 % alennuksella!

Tarjous koskee kaikkia hostellitasoisia huoneita ja on voimassa 30.4.2021 saakka koodilla TALVIALE, kun teet varauksen suoraan hostelliin joko sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 02 412 3500.

Turku, Laivahostel S/S Bore

Laivahostel S/S Bore on uniikki museolaivassa sijaitseva hostelli, jossa on nostalginen tunnelma 60-luvun Ruotsin-risteilyiltä.
Alunperin höyrylaivaksi rakennettu ”Nolla-Bore” on nykyään pysyvästi ankkuroituna Aurajoessa Merikeskus ForumLaivahostel SS Bore, Turku, 1hh hytti, hostellien tarjoukset Marinumin edessä, Turun sataman ja Turun linnan välittömässä läheisyydessä.

Laivahostel S/S Bore toimii oppimisympäristönä Turun ammatti-instituutin monille aloille, mm. hotelli-, ravintola- ja matkailualalle sekä teknisen puolen aloille ja kotitalous- ja puhdistuspalvelun opiskelijoille.

Nyt sinulla on mahdollisuus yöpyä vanhassa yhden hengen miehistöhytissä merimieshintaan 29 €, hinta sisältää aamupalan. WC ja suihku sijaitsevat hyttikäytävällä. Varaa alennushintainen hytti osoitteesta www.hostelbore.fi koodilla MERIMIESHINTA. Tarjous on voimassa 30.4.2021 asti ja koskee vain nettivarauksia.

 

Julkaistu 28.12.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *