Kansikuva

Hostellit mukana Matkamessuilla ja MP 23 Moottoripyörämessuilla – katso ohjelma ja messutarjoukset!

Hae Matkamessuilta vauhtia hostellimatkallesi

Helsingin Messukeskuksessa järjestettävät Matkamessut ovat Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma. Tutustu ainutlaatuisiin hostelleihin Matkamessuilla Helsingin Messukeskuksessa ajalla 20.-22.1.2023 ja tule hakemaan meiltä vinkkejä edulliseen majoitukseen Suomessa ja maailmalla.

Hostellijärjestön osastolla 6f9 pääset tutustumaan ainutlaatuisiin ja persoonallisiin hostelleihin! Saat myös maksutta Kotimaan hostellikortin (arvo 5 €) ja voit samalla osallistua hostellilahjakorttien arvontaan. Kotimaan hostellikortilla saat 10 % majoitusalennuksen verkostomme hostelleista Suomessa sekä paljon muita matkailuetuja, kuten alennuksia museoista, ravintoloista ja matkavarusteista.

Suomen Paras Hostelli 2023 julkistetaan Matkamessuilla

Suomen Hostellijärjestö valitsee vuosittain verkostostaan ansiokkaasti toimineen hostellin, joka saa itselleen Suomen Paras Hostelli -tunnustuksen seuraavaksi vuodeksi. Painopistealueena ja teemana vuoden 2023 valinnassa on paikallisuus. Hostellijärjestön verkoston hostellit ovat halutessaan voineet hakeutua mukaan kilpailuun ja näiden hostellien keskuudesta valinnan on tehnyt Suomen Hostellijärjestö ry:n hallitus. Valinnassa on huomioitu paikallisuus -teemaan pohjaten hostellien omat hakemukset sekä hostelliasiakkaille suunnatun äänestyksen tulokset.  Suomen Paras Hostelli 2023 julkistetaan Matkamessuilla Nordic Stagella lauantaina 21.1.2023 klo 14.30.

Hostellihirvi hostellissa

 

MP 23 Moottoripyörämessuilta reissuvinkkejä motoristeille

Helsingin Messukeskuksessa järjestettävät MP 23 Moottoripyörämessut ovat Pohjoismaiden suurimmat moottoripyörämessut ja tapahtuma kaikille kaksipyöräisille tai sellaisesta haaveileville. Tutustu ainutlaatuisiin hostelleihin MP 23 Moottoripyörämessuilla Helsingin Messukeskuksessa ajalla 3.-5.2.2023.

Hostellijärjestön osastolta 6d10 saat vinkkejä erityisesti motoristeille sopiviin hostelleihin Suomessa sekä edulliseen majoitukseen Suomessa ja maailmalla! Saat myös maksutta Kotimaan hostellikortin (arvo 5 €) ja voit samalla osallistua hostellilahjakorttien arvontaan. Kotimaan hostellikortilla saat 10 % majoitusalennuksen verkostomme hostelleista Suomessa sekä paljon muita matkailuetuja, kuten alennuksia museoista, ravintoloista ja matkavarusteista.

Hostellit motoristin majoituspaikkana

Mikä on hostelli ja miten se eroaa hotellista? Miksi hostellit sopivat motoristeille? Hostellit Suomessa ja maailmalla? Mm. näihin kysymyksiin saat vastauksen Tie Vie -ohjelmalavalta Suomen Hostellijärjestön puheenvuoron aikana. Puheenvuoromme järjestestetään seuraavasti:

Perjantai 3.2. klo 12.30 Tie Vie -ohjelmalava
Lauantai 4.2. klo 12.30 Tie Vie -ohjelmalava
Sunnuntai 5.2. klo 14.30 Tie Vie -ohjelmalava

Tervetuloa kuuntelemaan!

Hostellihirvi ja moottoripyörät

 

Messutarjouksena verkkokaupassa Kansainvälinen mobiilihostellikortti 10 € (norm. 20 €)

Kansainvälisellä hostellikortilla saat 10 % majoitusalennuksen Suomen lisäksi myös ulkomailla Hostelling International (HI) hostelleissa sekä paljon muita kansainvälisiä hostellikorttietuja.

Messutarjous koskee vain Kansainvälistä mobiilihostellikorttia, joka ladataan matkapuhelimen Wallet-sovellukseen. Hostellikortti on voimassa vuoden 2024 loppuun asti.

Tarjous on voimassa verkkokaupassamme vain  Matkamessujen ajan 19.-22.1.2023 sekä MP 23 Moottoripyörämessujen ajan 3.-5.2.2023.

Ota myös somekanavamme seurantaan, niin saat ajantasaiset tiedot messutarjouksista ja voit osallistua messulippujen arvontaan:

Facebook.com/hostellijarjesto
Instagram.com/hostellijarjesto
Twitter.com/hosteljarjesto

 

Julkaistu 2.1.2023

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *