Kansikuva

Hostellitoiminnan keskusjärjestö Hostelling International kaipaa nyt kannatustasi

Koronavirusepidemia on saattanut matkailusektorin vaikeiden aikojen äärelle. Matkailun pysähtymisestä, hostellien sulkemisista ja lähikontaktien välttämisestä johtuen myös Hostelling Internationalin (HI) toiminta on vaakalaudalla. Pidetään yhdessä huolta, että perinteikäs hostellitoiminnan keskusjärjestö selviää kriisistä ja toiminta jäsenten hyväksi voi jatkua.

Hostelling International on vuonna 1932 perustettu voittoa tavoittelematon hostellijärjestöjen liitto, joka kattaa noin 3 500 hostellia lähes 90 maassa. Sen tarkoituksena on yhdessä kansallisten hostellijärjestöjen kanssa mahdollistaa uusien paikkojen kokeminen ja kulttuurien oppiminen sekä edistää ihmisten välistä ymmärrystä. Suomen Hostellijärjestö ja sen verkostoon kuuluvat hostellit ovat osa kansainvälistä Hostelling International verkostoa.

Hostelling International on saavuttanut paljon lähes sadan toimintavuotensa aikana toimimalla hyvän tarkoituksen edistäjänä ja voittoa tavoittelemattomana yhdistyksenä. Hostelling International ja kansalliset hostellijärjestöt ympäri maailman ovat tästä jäsenilleen kiitollisia. Jokainen Hostelling Internationalin tai Suomen Hostellijärjestön kautta tekemäsi varaus on antanut koko kansainväliselle verkostolle mahdollisuuden kehittyä ja kehittää hostellimatkailua kansainvälisesti.

Hostelling Internationalin toimintaa rahoitetaan kansallisten hostellijärjestöjen jäsenmaksujen lisäksi mm. hihostels.com ja hostellit.fi– sivujen kautta tehtyjen varausten kautta. Koska matkustus on koronaviruksen edetessä pysähtynyt lähes kokonaan, on myös Hostelling Internationalin toiminta uhattuna.

Jotta Hostelling International voi jatkaa toimintaansa ja tarjota asiakkaille turvallista, edullista ja korkealaatuista majoitusta eri puolilla maailmaa jatkossakin, olemme listanneet alle muutamia keinoja, joilla sinäkin voit halutessasi tukea Hostelling Internationalia vallitsevassa kriisitilanteessa.

1. Jos olet tehnyt varauksen hihostels.com tai hostellit.fi-sivujen kautta, mieti peruuttamisen sijaan, voisitko siirtää varaustasi myöhemmälle ajankohdalle? Varauksen siirtäminen peruutuksen sijaan auttaa Hostelling Internationalin ja Suomen Hostellijärjestön lisäksi myös kyseistä hostellia.

2. Jos kuitenkin päätät perua varauksen, voit jättää varaamisen yhteydessä maksamasi ennakkomaksun Hostelling Internationalille lahjoituksena. Tällä tavoin voidaan varmistaa, että Hostelling Internationalin toiminta jatkuu kriisin jälkeenkin.

3. Voit tehdä kertaluontoisen lahjoituksen haluamallasi summalla Hostelling Internationalille JustGiving-organisaation kautta.

4. Jos sinulla ei ole vielä Kansainvälistä hostellikorttia, voit liittyä Hostelling Internationalin jäseneksi ostamalla e-Membership-jäsenyyden suoraan Hostelling Internationalilta. Jäsenenä olet oikeutettu satoihin rahanarvoisiin etuihin ja alennuksiin ympäri maailman. Tarkista kaikki edut ja alennukset tästä.

5. Olipa kyseessä sitten wc-rulla, järjestelmäkamera tai kosteusvoide, voit shoppailla Amazon Smilen kautta ja valita tuettavaksi hyväntekeväisyysjärjestöksi Hostelling Internationalin.

Kiitos tuestasi ja kannustuksestasi! Pidetään huolta toisistamme nyt ja jatkossakin.

Julkaistu 31.3.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *