Hostellijärjestön henkilöjäsenyys

Katso kaikki tuotteet

25 

Henkilöjäseneksi liittymällä voit tukea Suomen Hostellijärjestö ry:n yleishyödyllistä toimintaa ja olla mukana edistämässä hostelliverkoston kehittymistä.

Hostellijärjestön henkilöjäsenyyteen sisältyy Kotimaan hostellikortti, jolla saat verkostomme hostelleista Suomessa 10 % majoitusalennuksen. Majoitusalennuksen saaminen edellyttää varaamista sivuston Hostellit.fi kautta tai suoraan hostelliin. Kortilla saa myös useita alueellisia etuja Suomessa. Jäsenmaksu laskutetaan vuosittain tammikuussa. Uusi Kotimaan hostellikortti lähetetään vuosittain jäsenmaksun maksamisen jälkeen.

Kotimaan hostellikortti toimitetaan sähköpostiviestillä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit esittää kortin hostellin vastaanotossa joko sähköisenä mobiililaitteeltasi tai tulostettuna.

Hostellijärjestön henkilöjäsenenä voit lisäksi hankkia Kansainvälisen hostellikortin alennettuun jäsenhintaan. Kansainvälinen hostellikortti oikeuttaa 10 % majoitusalennukseen kaikissa Hostelling International (HI) -hostelleissa Suomessa ja maailmalla ja saat useita alueellisia etuja Suomessa ja ulkomailla.

Henkilöjäsenenä saat tietoa edullisista majoitusvaihtoehdoista ja henkilöjäsenillä on puhe- ja läsnäolo-oikeus järjestön edustajiston kokouksessa.

Huomaathan, että halutessasi voit ostaa myös pelkän Kotimaan hostellikortin tai Kansainvälisen hostellikortin ilman jäsenyyttä. Tutustu eri korttivaihtoehtoihin tästä.