Kansikuva

Juhlavuosi on kohta paketissa ja katseet suunnattu tulevaan

Hostellijärjestön 85. juhlavuosi alkaa olla lopuillaan. Eipä olisi juhlavuoden alussa uskonut, millainen vuosi olikaan edessä. Vuosi 2020 tulee jäämään Hostellijärjestön historiaan juhlavuoden lisäksi myös koronaviruspandemian vuoksi.

Vuosi on ollut koronan kurittamalla matkailualalla erittäin raskas. Myös monet hostellit ovat vaikeassa tilanteessa matkailun vähennyttyä dramaattisesti. Me Hostellijärjestössä teemme kaiken voitavamme tukeaksemme verkostomme hostelleja. Jäsenille puolestaan tarjoamme majoitusvaihtoehtoja turvalliseen ja edulliseen kotimaan matkailuun hostelleissamme.

Ulkomaisten asiakkaiden puuttuessa, on entistäkin tärkeämpää, että suomalaiset matkailevat nyt kotimaassa. Tuetaan yhdessä kotimaista yritystoimintaa, suositaan pienyrittäjiä ja käytetään lähialueen palveluita. Siten voimme mahdollistaa, että saamme käyttää näitä samoja palveluja myös jatkossa.


Näin epidemia-aikana koko matkailu on kääntynyt päälaelleen eikä kenelläkään ole tietoa, milloin tilanne normalisoituu ja mikä edes on tulevaisuudessa ”normaalia”. Uskomme kuitenkin, että kotimaan matkailuun, elämyksellisyyteen ja ekologisempiin majoitusvalintoihin nojaudutaan yhä enemmän. Viime vuosina budjettimajoitus ja hostellit ovat olleet kasvavia trendejä maailmalla ja hostellien kysyntä on kasvanut myös Suomessa.

Luotamme hostellimajoituksen vetovoimaan myös tulevaisuudessa. Jäsenet sekä muut kiinnostuneet saavat meiltä ajankohtaisia reissuvinkkejä ja tietoa edullisista ja ainutlaatuisista hostelleista. Kannustamme jäseniämme varaamaan Hostellijärjestön verkkosivuilta www.hostellit.fi tai suoraan hostelliin, jotta jäsen saa muutoin välikäsille menevän komission 10 %:n jäsenalennuksena itselleen. Jäseneksi voi liittyä helposti ostamalla vain viisi euroa maksavan Kotimaan hostellikortin (jäsenjärjestöjen jäsenille maksuton).

Saadaksesi jatkossakin ajankohtaiset reissu- ja hostellivinkkimme, seuraathan siis uutiskirjeitämme ja sosiaalisen median kanaviamme. Liity jäseneksemme, jos et sitä vielä ole. Siten saat tietää ensimmäisten joukossa mm. mikä hostelli valitaan Suomen Parhaaksi Hostelliksi 2021, pääset äänestämään Vuoden Hostellireissaajaa 2021 sekä hakemaan itsekin Hostellireissaajaksi seuraavalle kaudelle, voit osallistua arvontoihimme ja matkailuiltoihimme sekä saat tietoa rahanarvoisista hostellikorttieduista.

Liity jäseneksi

Teemme edelleen yhteistyötä myös kansainvälisen Hostelling International (HI)verkoston kanssa, jotta jäsenet saavat hostellietuja myös ulkomailla ja että saamme kansainvälisiä matkailijoita verkoston hostelleihin Suomessa. Kerromme näistä eduista enemmän, kun rajoja ylittävä matkailu on taas mahdollista ja turvallista.

Kiitos, kun kuljet mukanamme. Juhlitaan yhdessä myös satavuotiasta Hostellijärjestöä, kun sen aika koittaa.

Julkaistu 30.11.2020

One thought on “Juhlavuosi on kohta paketissa ja katseet suunnattu tulevaan

  1. Olemme yrittäneet tukea suomalaisia yrityksiä. 10 eri paikkaa keväästä marraskuulle on käyty läpi. Ensi syksynä toivottavasti epidemia selätetty Euroopassa jne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *