Kansikuva

Monipuolisesti hostelleja syksyn lomiin

Miltä kuulostaa syysloma kaupungissa vai haluatko kenties lomailla mieluummin luonnon läheisyydessä? Entäpä matkustatko yksin, kaksin, perheen tai lemmikin kanssa? Hostellitarjonnastamme löytyy varmasti jokaisen matkailijan tarpeisiin sopiva kohde ja vieläpä sangen edulliseen hintaan.

Jokainen verkostomme hostelli on yksilöllinen ja ainutlaatuinen. Sen lisäksi hostellien sijainnit ja palvelut mahdollistavat matkailijalle monenlaisia elämyksiä. Tutustu tässä syyslomailijalle sopiviin hostelliteemoihin helpottamaan majoitusvalintaasi.

Kaupunkimatkailijoille

Kaupunkiloma on täydellinen tapa irtiotolle arjesta. Kaupunkikohteet ovat täynnä nähtävää ja koettavaa, erilaisia tapahtumia, ostosmahdollisuuksia ja ihania ruokaelämyksiä. Lähde kaupunkilomalle koko viikoksi tai muutaman yön viikonloppumatkalle. Staycation on myös mainio tapa irtautua hetkeksi arjesta. Siinä säästät sekä aikaa että rahaa, kun matka kohteeseen on lyhyt.

Kaupungeissa sijaitsevat hostellit toimivat loistavina tukikohtina kaupunkimatkailijalle. Hostelleista on hyvät kulkuyhteydet eri nähtävyyksille, ja osaava henkilökunta auttaa mielellään reittien opastuksessa.

Kaupunkihostelleja löydät Helsingistä, Hämeenlinnasta, Joensuusta, Jyväskylästä, Kajaanista, Mikkelistä, Porista, Porvoosta, Tampereelta ja Turusta.

Katso kaikki kaupunkihostellit >>

Helsinki ja Helsingin hostellit

Lapin kävijöille

Lappi on uskomaton luontokohde, josta jokainen matkaaja löytää oman tapansa nauttia. Ihaile maisemia, hengitä maailman puhtainta ilmaa ja lataa akkujasi mahtavilla tuntureilla. Lapin luonto ja pohjoisen hostellit tarjoavat unohtumattomia elämyksiä ja lukuisia aktiviteettimahdollisuuksia.
Lapissa verkostomme hostelleja on Lemmenjoella, Kilpisjärvellä, Saariselällä, Sodankylässä ja Ylläksellä.

Tutustu Lapin hostelleihin >>

Syksyinen tunturimaisema Ylläksellä


Lapsiperheille

Yöpyminen lasten kanssa hostellissa on paitsi edullista myös mutkatonta. Isompikin perhe mahtuu yleensä samaan huoneeseen. Hostellien asiakaskeittiöt tuovat joustavuutta ruokailuihin etenkin pienten lasten kanssa, sillä voit valmistaa ja lämmittää siellä aterioita sekä säilyttää ruokatarvikkeita. Hostellin yhteisissä tiloissa voitte viettää perheen yhteistä aikaa pelaillen erilaisia pelejä tai katsellen televisiota. Pienimpien mentyä nukkumaan voivat aikuiset huoletta istua iltaa oleskelutiloissa, jotka useimmiten sijaitsevat majoitustilojen välittömässä läheisyydessä.

Sen lisäksi, että monet hostellit sijaitsevat lähellä perheiden suosikkikohteita, tarjoaa osa hostelleista myös runsaasti aktiviteettejä lapsiperheille. Esimerkiksi hostelliverkostoon kuuluvissa nuorisokeskuksissa löytyy tekemistä kaiken ikäisille. Perheille sopivia hostelleja on niin kaupungeissa kuin maaseudulla.

Katso vinkkimme lapsiperheille >>

Äiti ja lapsia ISLO Hostelissa

Lemmikin kanssa

Matkustatko lemmikin kanssa? Suuressa osassa hostelleja lemmikit ovat tervetulleita asiakkaita. Osassa hostelleja on myös omia hostellikoiria ja -kissoja sekä myös muita kotieläimiä, kuten hevosia, poneja, kanoja ja lehmiä.

Ennen varauksen tekoa on hyvä kertoa hostelliin, että matkustat lemmikin kanssa, näin saat teille sopivan huoneen käyttöönne.

Katso hostellit, joihin myös lemmikkisi on tervetullut >>

Hostel Lomakiven keittiössä koira ja pariskunta keittiössä

Luontoretkeilijöille

Lähde retkeilemään luontoon ja yövy hostellissa! Verkostossamme on lukuisia hostelleja, jotka sijaitsevat lähellä luontoa ja ovat loistavia majoituspaikkoja luontomatkailijoille. Majoitus on edullista ja retkieväät voi valmistaa kätevästi hostellin asiakaskeittiössä. Hostellit ovat myös luonnostaan ekologisia majoitusvaihtoehtoja, sillä niissä voi itse valita tarvitsemansa palvelut ja mukavuudet.

Katso vinkkimme luontoretkeilijöille >>

Retkeilijä istuu kalliolla Kolilla

Sähköautolla

Sähköautoilu on ympäristöystävällinen tapa liikkua, sillä siitä ei synny paikallisia ilmastopäästöjä. Voit tehdä roadtripin sähköautolla myös verkostomme hostelleihin jopa siten, että autoa ei välttämättä tarvitse ladata välillä muualla.

Katso hostellit, joissa on sähköautojen latauspiste >>

Sähköautojen latauspisteitä Tapion Tuvalla

 

Kaikki hostelliteemat

Pääkuvassa Vaihelan Tila, Joutsa/Pappinen

Julkaistu 30.9.2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *