Henkilökohtainen kansainvälinen mobiilihostellikortti järjestöjäsenelle

Katso kaikki tuotteet

15 

Kansainvälisellä mobiilihostellikortilla säästät vähintään 10 % majoituksesta kaikissa Hostelling International (HI)-hostelleissa Suomessa ja ulkomaillaa ja saat useita alueellisia etuja Suomessa ja ulkomailla. Varmistaaksesi, että saat majoitusalennuksen, tee majoitusvaraus sivuston Hostellit.fi kautta tai suoraan hostelliin. Emme takaa alennusta muiden varausjärjestelmien kautta tehdyistä varauksista. Kansainvälinen mobiilihostellikortti on voimassa ostovuotta seuraavan kalenterivuoden loppuun.

Mobiilihostellikortti on henkilökohtainen. Kortinhaltijan mukana matkustavat alle 18-vuotiaat perheenjäsenet ovat oikeutettuja samoihin etuihin ja alennuksiin.

Osta mobiilihostellikortti ollessasi vielä kotimaassa, kortin toimittaminen ulkomaille ei aina onnistu. Mobiilihostellikortti on puhelinkohtainen, samalle numerolle ei voi ladata useamman henkilön kortteja.

Mobiilihostellikortti toimitetaan tekstiviestitse älypuhelimiin, joissa on kotimainen liittymä. Kortti vaatii Android-puhelimissa Google Pay -sovelluksen sekä iPhoneissa Wallet-sovelluksen. Sovellukset voi ladata ennakkoon tai kortin latauksen yhteydessä (iPhoneissa Wallet-sovellus on jo valmiiksi asennettuna). Jos sinulla on jo aiemmin meiltä hankittu mobiilihostellikortti, ostoksesi päivittää korttiin uuden  voimassaoloajan, älä siis poista vanhaa korttiasi.

Google ja Apple tukevat wallet-sovelluksiaan seuraaviin laitteisiin:

Androideissa käyttöjärjestelmän versiosta 5.0 alkaen
iPhoneissa käyttöjärjestelmän versiosta iOS 6.0 alkaen

Järjestöjäsenhinta myönnetään:

Suomen Hostellijärjestön jäsenjärjestöjen jäsenille
Voimassaolevan Kansainvälisen hostellikortin haltijoille
Voimassaolevan Kotimaan hostellikortin haltijoille
ISIC-kortin haltijoille
Eurooppalaisen nuorisokortin haltijoille

Saatat myös pitää...