Kansainvälinen mobiilihostellikortti matkapuhelimeen (järjestöjäsenhinta)

Katso kaikki tuotteet

15 

Kansainvälisellä mobiilihostellikortilla säästät vähintään 10 % majoituksesta kaikissa Hostelling International (HI)-hostelleissa Suomessa ja ulkomailla ja saat useita alueellisia etuja Suomessa ja ulkomailla. Varmistaaksesi, että saat majoitusalennuksen, tee majoitusvaraus sivuston Hostellit.fi kautta tai suoraan hostelliin. Emme takaa alennusta muiden varausjärjestelmien kautta tehdyistä varauksista.

Kansainvälinen mobiilihostellikortti on voimassa ostovuotta seuraavan kalenterivuoden loppuun.

Mobiilihostellikortti on henkilökohtainen. Kortinhaltijan mukana matkustavat alle 18-vuotiaat perheenjäsenet ovat oikeutettuja samoihin etuihin ja alennuksiin.

Mobiilihostellikortti toimitetaan tekstiviestitse älypuhelimiin, joissa on kotimainen liittymä. Kortti vaatii Android-puhelimissa Google Wallet -sovelluksen sekä iPhoneissa Wallet-sovelluksen. Sovellukset voi ladata ennakkoon tai kortin latauksen yhteydessä (iPhoneissa Wallet-sovellus on jo valmiiksi asennettuna). Jos sinulla on jo aiemmin meiltä hankittu mobiilihostellikortti, poista vanha korttisi ennen uuden kortin lataamista.

Google ja Apple tukevat wallet-sovelluksiaan seuraaviin laitteisiin:

Androideissa käyttöjärjestelmän versiosta 5.0 alkaen
iPhoneissa käyttöjärjestelmän versiosta iOS 6.0 alkaen

Järjestöjäsenhinta myönnetään:

Suomen Hostellijärjestön jäsenjärjestöjen jäsenille
Voimassaolevan Kansainvälisen hostellikortin haltijoille
Voimassaolevan Kotimaan hostellikortin haltijoille
ISIC-kortin haltijoille
Eurooppalaisen nuorisokortin haltijoille

Osta mobiilihostellikortti ollessasi vielä kotimaassa, kortin toimittaminen ulkomaille ei aina onnistu. Mobiilihostellikortti on puhelinkohtainen, samalle numerolle ei voi ladata useamman henkilön kortteja.

Saatat myös pitää...