Kansainväliset hostellikortit perheelle (järjestöjäsenhinta)

Katso kaikki tuotteet

29 

Kansainväliset hostellikortit samassa taloudessa asuville.

Jokainen perheenjäsen saa oman henkilökohtaisen kansainvälisen hostellikortin. Kortinhaltijan mukana matkustavat alle 18-vuotiaat perheenjäsenet ovat oikeutettuja samoihin etuihin ja alennuksiin.

Mikäli perheessä on yksi täysi-ikäinen perheenjäsen ja muut jäsenet ovat alle 18-vuotiaita, tulee edullisemmaksi tilata tuote ”Kansainvälinen hostellikortti fyysisenä korttina” tai ”Kansainvälinen mobiilihostellikortti matkapuhelimeen”.

Mikäli perheessä on vähintään kaksi täysi-ikäistä perheenjäsentä, on tuote ”Kansainväliset hostellikortit perheelle” edullisin valinta.

Myös mikäli alle 18-vuotiaille perheenjäsenille halutaan kaikille omat kortit, on tuote ”Kansainväliset hostellikortit perheelle” oikea valinta.

Kansainvälisellä hostellikortilla säästät vähintään 10 % majoituksesta kaikissa Hostelling International (HI)-hostelleissa Suomessa ja ulkomailla ja saat useita alueellisia etuja Suomessa ja ulkomailla. Varmistaaksesi, että saat majoitusalennuksen, tee majoitusvaraus sivuston Hostellit.fi kautta tai suoraan hostelliin. Emme takaa alennusta muiden varausjärjestelmien kautta tehdyistä varauksista.

Kansainväliset hostellikortit perheelle ovat voimassa ostovuotta seuraavan kalenterivuoden loppuun ja ne toimitetaan postitse.

Järjestöjäsenhinta myönnetään jos tilaaja on:

Suomen Hostellijärjestön jäsenjärjestön jäsen
Voimassaolevan Kansainvälisen hostellikortin haltija
Voimassaolevan Kotimaan hostellikortin haltija
ISIC-kortin haltija
Eurooppalaisen nuorisokortin haltija

Saatat myös pitää...