Kansikuva

Hostellit soveltuvat mainiosti perhejuhlien viettoon

Vaivattoman lomailun lisäksi kannattaa muistaa hostellit järjestäessäsi isompia perhejuhlia. Useissa hostelleissa on majoituksen lisäksi tarjottavissa juhlatilat, jolloin juhlien viettäminen sujuu vaivattomasti samassa paikassa. Tässä muutama esimerkki juhlien viettoon sopivista hostelleista.

Perhejuhlat maalaisromanttisessa miljöössä

b&b Savikon Kartano sijaitsee Kiteellä keskellä idyllistä maalaismaisemaa aivan keskustan palveluiden tuntumassa. Kartano on sisustettu viehättävästi maalaisromanttiseen tyyliin ja tiloista löytyy monia kauniita yksityiskohtia. Kartano sopii erinomaisesti perhejuhlien kuten valmistujaisten, rippijuhlien, syntymäpäivien ja häiden viettoon. Kartanossa on majoitustilaa kuudessa huoneessa 10 hengelle ja kesäaikaan aittamajoitusta kahdeksalle hengelle.

Pihapiirissäkin riittää vieraille katseltavaa. Talon entisessä navetassa toimii nykyään Arlan meijerin myymälä ja toisessa päässä Suomen pontikkakeskuksen tuotantotilat. Vanhassa kaupassa, joka on myös pihapiirissä, toimii nykyään kauppamuseo. Kauppamuseo on avoinna kesäaikaan ja myös ryhmille varauksesta.

Designhostelli Lieksassa tarjoaa ainutlaatuiset puitteet juhlille

Lieksassa Rajavartiolaitoksen entisessä koulutuskeskuksessa Lieksanjoen rannalla toimii ainutlaatuinen designhostelli Timitra Hostel. Hostelli tarjoaa viihtyisät ja ainutlaatuiset puitteet perhejuhlille ja yritystilaisuuksille. Tilat on kalustettu trendikkäästi vintage designkalusteilla ja hostellissa on myös vaihtuvia näyttelyitä. Perheyritys on saanut paljon kiitosta maukkaasta lähi- ja luomuraaka-aineita suosivista ruuistaan. Majoitustilaa löytyy noin 60 hengelle 1-2 hengen huoneista 4-5 hengen huoneisiin. Osassa huoneista on omat kylpyhuoneet.

Hostellin kanssa samassa rakennuksessa toimii suomalaista sotahistoriaa esittelevä Rukajärvikeskus. Timitra Hostellilta on erinomaiset mahdollisuudet luontoretkeilyyn ja hostellista voi varata myös erilaista oheisohjelmaa ja retkiä toiveiden mukaan.

 

WillaNutussa onnistuu isommatkin juhlat

Kauniissa savolaisessa maalaismaisemassa Savonlinnassa sijaitseva Kartanohostel WillaNuttu on erittäin suosittu juhlien järjestämispaikka. Talosta löytyy tilaa isommallekin porukalle. Juhlasaliin sopii noin 150 henkilöä samaan tilaan, lisäksi juhlasalin välittömässä läheisyydessä sijaitsevat pienemmät huoneet tuovat lisää tilaa juhlijoille tai antavat mahdollisuuden juhlien aikaan lasten leikeille tai oleskeluun kirjastohuoneessa.

Majoitus 80 hengelle onnistuu juhlatilojen kanssa saman katon alla. WillaNutun huoneet ovat pääosin kahdelle hengelle, mutta myös suurempia perhehuoneita on saatavilla. Suuret ja turvalliset piha-alueet monipuolisine virikkeineen antaa mahdollisuuden erilaisille ohjelmanumeroille ja viihdykkeille.

 

Hirvikoski kestitsee juhlijoita Keski-Pohjanmaalla

Hirvikoski Retkeilyhotelli sijaitsee luonnonkauniin Lestijoen rannalla, Toholammin Sykäräisten kylässä. Hirvikoskella voidaan järjestää monenlaisia perhe- ja yritysjuhlia. Isot sisätilat ja laajat piha-alueet tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia unohtumattomien juhlien järjestämiseen. Juhlasalin välittömässä läheisyydessä sijaitsee katettu kesäterassi, joka on myös suosittu ja idyllinen hääjuhlien pitopaikka. Hirvikoski on tunnettu runsaista aterioistaan, joiden raaka-aineina käytetään lähiseudun tuotteita.

Retkeilyhotellissa on majoitustilaa noin 70 hengelle soluhuoneistoissa. Huoneistoissa on kaksi kahden hengen huonetta, joilla on yhteinen suihku ja wc huoneiden eteisosassa.

Kesän viikonloput täyttyvät juhlijoista

Jokainen hostelli on omanlaisensa palvelukokonaisuus. Oli kyse sitten juhlapaikan valinnasta tai lomamajoituksesta, viihtyisissä hostelleissa majoittuminen on rentoa ja edullista. Kevään ja kesän viikonloput täyttyvät nopeasti, joten teethän varauksesi ajoissa. Sopivan kohteen hostellitarjonnasta löydät helposti osoitteesta hostellit.fi.

Artikkelin pääkuvassa Kartanohostel WillaNuttu

Julkaistu 15.2.2016, muokattu 20.1.2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *