Maaseutuhotelli Hirvikoski

Tornikoskentie 50, 69410 Sykäräinen

Check-in 15.00

Hirvikosken maaseutuhotelli ja hostelli sijaitsee luonnonkauniin Lestijoen rannalla, Toholammin Sykäräisten kylässä. Hotellimme tarjoaa viihtyisän ja kiireettömän majoitusmahdollisuuden, olitpa sitten työ- tai vapaa-ajan matkalla.

Lisätiedot


Maaseutuhotelli Hirvikoski tarjoaa juhlapalveluita maaseudulla

Maaseutuhotelli Hirvikoski sijaitsee luonnonkauniin Lestijoen rannalla, Toholammin Sykäräisten kylässä. Hostellimme tarjoaa viihtyisän ja kiireettömän majoitusmahdollisuuden, olitpa sitten työ- tai vapaa-ajan matkalla. Ryhmien on helppoa ajaa perille pihaamme saakka omalla bussilla.

Maaseutuhotelli Hirvikosken hostellihuoneissa on kaikki tarvittava mukavaan yöpymiseen. Kaksi erillistä hostellihuonetta muodostavat soluhuoneiston, jossa on yhteinen suihku ja wc huoneiden eteisosassa. Hostellisiiven etuosassa on lisäksi oleskeluhuone, josta löytyy televisio. Huonehintaan sisältyy myös aamiainen. Jos tarvitset majoitusta, niin meiltä löytyy majoitusta ympäri vuoden.

Maaseutuhotelli Hirvikoski on suosittu kokousten, perhejuhlien ja erilaisten tilaisuuksien pitopaikka. Hirvikoski tarjoaa tilat ja tarjoilut onnistuneeseen juhlaan. Aterioiden raaka-aineina käytetään lähiseudun tuotteita. Hirvikoskella voidaan järjestää monenlaisia perhe- ja yritysjuhlia. Myös syntymäpäivät, sukujuhlat, häät, hautajaiset, ym. hoituvat pitkällä kokemuksella. Runsaat sisätilamme ja piha-alueemme tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia unohtumattomien juhlien järjestämiseen.

Hirvikoski sijaitsee rauhallisessa maalaismaisemassa Keski-Pohjanmaalla. Toholammin keskustaan on noin 24 kilometriä. Meille on opastus tieltä 775 saavuttaessa Toholammin tai Lestijärven suunnista. Lestijoki saa alkunsa Lestijärvestä ja laskee Himangalla Pohjanlahteen. Lestijoella on mittaa yhteensä vähän yli 100 km, virtaavaa ja seisovaa vettä. Yhteisluvan piiriin kuluu n. 40 koskea, joten kalastusaluetta riittää. Pudotuskorkeutta joella on 140 m, joten Pohjanmaan joeksi se on varsin koskinen (50 koskea) ja tarjoaa koskikalastajalle paljon mielenkiintoisia mahdollisuuksia.  Lestijoessa on hyvät mahdollisuudet myös melontaan.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Toholampi
Kyllä
70
Ryhmävarauskysely
2h huoneet 15 kpl
Palvelut Aamiainen
Ravintola
Kahvila
Asiakaskeittiö
Sauna
Kuntosali
Internetyhteys
Kokoustiloja
Pyykinpesumahdollisuus
Pysäköintipaikkoja
Matkaparkki
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Uimaranta
Uimahalli
3 km
0 m
23 km
3 m
3 km
8 km

Muut verkostomme hostellit