Kansikuva

Maaseutuhotelli Hirvikoski

Tornikoskentie 50, 69410 Sykäräinen

Check-in 15.00

+358 6 862 3086

Hirvikosken maaseutuhotelli ja hostelli sijaitsee luonnonkauniin Lestijoen rannalla, Toholammin Sykäräisten kylässä. Hotellimme tarjoaa viihtyisän ja kiireettömän majoitusmahdollisuuden, olitpa sitten työ- tai vapaa-ajan matkalla.

Mahdollinen oikeutesi hostellikortti- tai jäsenjärjestöalennukseen tarkistetaan saapuessasi hostelliin..

Lisätiedot


Maaseutuhotelli Hirvikoski tarjoaa juhlapalveluita

Maaseutuhotelli Hirvikoski sijaitsee luonnonkauniin Lestijoen rannalla, Toholammin Sykäräisten kylässä. Hostellimme tarjoaa viihtyisän ja kiireettömän majoitusmahdollisuuden. Ryhmien on helppoa ajaa perille pihaamme saakka omalla bussilla.

Hirvikosken hostellihuoneissa on kaikki tarvittava mukavaan yöpymiseen. Kaksi erillistä hostellihuonetta muodostavat soluhuoneiston, jossa on yhteinen suihku ja WC. Hostellisiiven etuosassa on lisäksi oleskeluhuone, josta löytyy TV. Huonehintaan sisältyy aamiainen.

Maaseutuhotelli Hirvikoski on suosittu kokousten, perhejuhlien ja erilaisten tilaisuuksien pitopaikka. Hirvikoski tarjoaa tilat ja tarjoilut onnistuneeseen juhlaan. Aterioiden raaka-aineina käytetään lähiseudun tuotteita. Runsaat sisätilamme ja piha-alueemme tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia unohtumattomien juhlien järjestämiseen.

Toholammin keskustaan on noin 24 kilometriä. Meille on opastus tieltä 775 saavuttaessa Toholammin tai Lestijärven suunnista. Lestijoella on mittaa yhteensä vähän yli 100 km, virtaavaa ja seisovaa vettä. Yhteisluvan piiriin kuluu n. 40 koskea, joten kalastusaluetta riittää. Pudotuskorkeutta joella on 140 m, joten Pohjanmaan joeksi se on varsin koskinen (50 koskea) ja tarjoaa koskikalastajalle paljon mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Lestijoessa on hyvät mahdollisuudet myös melontaan.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Toholampi
Kyllä
40
Ryhmävarauskysely
Hinnat
Huoneluokat
Huoneita omalla wc:llä
Katso hinnat
1 hh, 2 hh, 3-4 hh
Kyllä
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen sisältyy hintaan
Ravintola/Kahvila
Lounge/Yleinen asiakastila
Asiakaskeittiö
Sauna
Kuntosali
WiFi
Soveltuu kokouskäyttöön
Pyykinpesumahdollisuus
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Uimaranta
Uimahalli
3 km
0 m
23 km
3 m
3 km
8 km

Muut verkostomme hostellit