Kansikuva

10 syytä hankkia Kotimaan hostellikortti ja liittyä jäseneksi

Hostellijärjestön jäsenyydestä on sinulle paljon hyötyä ja jäseneksi liittyminen on hyvin edullista! Voit liittyä Suomen Hostellijärjestön jäseneksi hankkimalla Kotimaan hostellikortin tai Kansainvälisen hostellikortin. Jos matkailet ainoastaan kotimaassa, suosittelemme jäsenyydeksi Kotimaan hostellikorttia.

Suomen Hostellijärjestö on vuonna 1935 perustettu yleishyödyllinen hostellitoiminnan keskusjärjestö, joka ylläpitää ja kehittää jäsenjärjestöjensä puolesta Suomessa hostellien verkostoa. Lisäksi Hostellijärjestö tekee yhteistyötä kansainvälisen Hostelling International (HI) -verkoston kanssa tarjotakseen jäsenilleen etuja lähes 90 maassa ja 3 500 hostellissa sekä markkinoidakseen Suomen verkoston hostelleja kansainvälisille asiakkaille.

Olemme koonneet tähän 10 hyvää syytä hankkia Kotimaan hostellikortti ja liittyä samalla jäseneksi:

1. Tuet voittoa tavoittelematonta yhdistystä

Hankkimalla Kotimaan hostellikortin, ja siten liittymällä Suomen Hostellijärjestön jäseneksi, tuet voittoa tavoittelematonta yhdistystä ja pääset myötävaikuttamaan koko Suomen hostelliverkoston ylläpitoon, kehittämiseen ja laajentamiseen.

Tutustu Hostellijärjestöön >>

2. Saat 10 % jäsenalennuksen kaikista Suomen HI-hostelleista

Kotimaan hostellikortilla saat 10 % jäsenalennuksen kaikista Suomen Hostelling International (HI) -hostelleista, kun varaat majoituksesi osoitteesta www.hostellit.fi, www.hihostels.com tai suoraan hostelliin puhelimitse, sähköpostitse tai hostellin omien verkkosivujen kautta.

Tutustu Suomen HI-hostelleihin >>

3. Voit majoittua persoonallisissa hostelleissa laadukkaasti

Kaikki verkostomme hostellit ovat uniikkeja ja elämyksellisiä kohteita eikä kyseessä ole ketju. Hostelleja löytyy design-hostelleista retrohenkisiin hostelleihin. Voit majoittua esimerkiksi majakkasaarella Hostel Tankar Innissä, Höyrylaivassa Laivahostel S/S Boressa tai Cirkus Hostel Holkenin sirkusvaunussa.

Vaikka verkostomme hostellit ovatkin keskenään erilaisia, niitä kaikkia yhdistää yhtenäiset laatustandardit. Laatustandardit takaavat laadukkaan ja turvallisen yöpymiskokemuksen kaikissa verkoston hostelleissa.

Tutustu persoonallisiin hostelleihin Suomessa >>

4. Saat muuten välikäsille menevän osuuden jäsenalennuksena itsellesi

Varaamalla majoituksen osoitteesta www.hostellit.fi takaat sen, että saat muutoin välikäsille menevän osuuden jäsenalennuksena itsellesi. Kaupalliset varauskanavat ottavat hostellilta 10-20 % hostellihuoneesi hinnasta itselleen. Koska Hostellit.fi veloittaa hostellilta vain 8 %, hostelli voi myöntää 10 % alennuksen suoraan sinulle.

Suomen Hostellijärjestön verkkosivuilta löydät kattavasti tietoa Suomen hostelleista ja voit varata hostellimajoituksen.
Voit myös tilata ilmaisen Hostellit Suomessa -esitteen kotiovellesi.

Tilaa Hostellit Suomessa-esite >>

5. Saat paljon muita matkailullisia etuja ja alennuksia

Kotimaan hostellikortilla saat jäsenalennuksen lisäksi paljon muita matkailullisia etuja ja alennuksia Suomessa. Etuihin kuuluu esimerkiksi alennuksia ravintoloista, risteilyistä, museoista ja seikkailuhuvipuistoista.

Tutustu Suomen etuihin >>

6. Saat ajankohtaisen matkailuaiheisen uutiskirjeen

Saat kuukausittain ajankohtaisen uutiskirjeen, josta löydät mielenkiintoisia reissuvinkkejä, tietoa jäsenille suunnatuista alennuksista sekä vinkkejä edullisista ja uniikeista majoitusvaihtoehdoista Suomessa.

7. Kotimaan hostellikortti on edullinen

Kotimaan hostellikortti on edullinen, vain 5 €. Koska Suomen Hostellijärjestö on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen järjestö, jonka ensisijainen tehtävä on edistää jäsentensä mahdollisuutta matkailuun, ovat sen palvelut edullisia.

Kotimaan hostellikortti tilataan Suomen Hostellijärjestön verkkokaupasta. Kortti toimitetaan pdf-liitteenä sähköpostitse.

Osta Kotimaan hostellikortti >>

8. Ilmainen Suomen Hostellijärjestön jäsenjärjestöjen jäsenille

Suomen Hostellijärjestön jäsenjärjestöjen jäsenet saavat Kotimaan hostellikortin ilmaiseksi. Näin myös kortin tuomat edut ja alennukset tulevat jäsenjärjestöjen jäsenille käyttöön maksutta.

Jos kuulut johonkin jäsenjärjestöömme, kirjoita tilauslomakkeen jäsenjärjestö -kohtaan, minkä järjestön jäsen olet.

Tilaa Kotimaan hostellikortti ilmaiseksi >>

9. Mahdollisuus ostaa Kansainvälinen hostellikortti jäsenhintaan

Kun sinulla on voimassa oleva Kotimaan hostellikortti eli olet Hostellijärjestön jäsen, voit ostaa Kansainvälisen hostellikortin 15 € jäsenhintaan (normaalihinta 20 €). Kansainvälisellä hostellikortilla saat vähintään 10 % majoitusalennuksen Hostelling International (HI)-verkoston hostelleissa myös ulkomailla sekä käyttösi myös ulkomaiset hostellikorttiedut. Kansainvälinen hostellikortti sisältää Suomen Hostellijärjestön ja kansainvälisen Hostelling International (HI) -verkoston jäsenyyden kortin voimassaoloajalle.

Kun ostat Kansainvälisen hostellikortin verkkokaupastamme, kirjoita jäsenyys/kortti -kohtaan Hostellijärjestö.

Osta Kansainvälinen hostellikortti >>

Kotimaan hostellikortti10. Et sitoudu mihinkään

Jäsenyys ei sido sinua mihinkään. Kotimaan hostellikortti on voimassa ostohetkestä seuraavan vuoden loppuun. Jäsenyys ei uusiudu automaattisesti, joten voit huoletta tutustua jäsenyydestä saamiisi etuihin kortin voimassaolon ajan.

Osta Kotimaan hostellikortti

 

 

Julkaistu 1.4.2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *