Varaa majoitus tästä

Varausehdot
Erityisehdot koronavirusepidemian aikana

 

Ainutlaatuisia hostelleja kaikille!

Suomen Hostellijärjestön verkostoon kuuluu 46 ainutlaatuista ja yhteisöllistä hostellia ympäri Suomea. Kaikissa verkoston hostelleissa on jotain omaperäistä ja uniikkia. Miltä kuulostaa yöpyminen aidossa sirkusvaunussa, vanhassa höyrylaivassa tai majakkasaarella? Persoonallisia majoitusvaihtoehtoja löytyy design-hostelleista Suomen Parhaaksi Hostelliksi valittuun hostelliin.

Hostellit tarjoavat paitsi edullista ja viihtyisää majoitusta, myös unohtumattomia elämyksiä ja innostavia kohtaamisia muiden matkailijoiden kanssa. Hostellit sopivat hyvin kaiken ikäisille, niin yksittäisille matkailijoille kuin ryhmillekin.

Lataa tästä Hostellit Suomessa-verkkoesite

Mikäli haluaisit tilata suomenkielisen karttaesitteen kotiisi, voit tilata sen tästä veloituksetta>>

Verkostomme hostellit


 

Hostellit Suomessa


Edullisia

Hinta-laatusuhde on kohdallaan, kun maksat vain valitsemistasi palveluista. Hostellien asiakaskeittiössä voit valmistaa ateriasi itse tai vaihtoehtoisesti nauttia hostellin tarjoamista ateriapalveluista. Hostelleissa on valittavana erikokoisia huoneita. Edullisin vaihtoehto on vuodepaikka jaetussa huoneessa.

Suomen Hostellijärjestön jäsenjärjestöjen jäsenet, Kotimaan hostellikortin sekä Kansainvälisen hostellikortin haltijat saavat hostellimajoituksesta Suomessa 10 % alennuksen.

 

Viihtyisiä ja persoonallisia

Hostellit ovat yksilöllisiä ja persoonallisia kohteita, jotka edustavat paikallisuutta. Hostelleja löytyy niin kaupungeista kuin maaseudultakin. Kaikissa verkoston hostelleissa on jotain ainutlaatuista. Voit majoittua vaikkapa aidossa sirkusvaunussa, maalaiskartanossa kansallispuiston läheisyydessä tai luotsiasemarakennuksessa ulkosaaristossa – löytyypä hostelli museolaivastakin!

Hostelleissa on valittavana erilaisia huoneita ryhmähuoneista yksityishuoneisiin, monella hostellilla on huoneita myös omalla kylpyhuoneella. Hostellit tarjoavat asiakkaalle laadukkaan ja turvallisen hostellikokemuksen.

 

Yhteisöllisiä

Hostellit ovat kansainvälisiä kohtaamispaikkoja. Yhteisissä tiloissa on helppo tutustua muihin matkalaisiin ja jakaa matkakokemuksia. Henkilökunta antaa mielellään vinkkejä alueen käyntikohteista, tapahtumista ja palveluista.

Majoituksen ohella monet hostellit tarjoavat monipuolisia aktiviteettimahdollisuuksia ja erilaisia ohjelmapalveluja.

Hostellimajoittujan tietopaketti

 

 

Laatumerkit


HI Quality ja HI Quality & Sustainability

Hostelling International on laatinut erityisesti hostelleille suunnatun laatujärjestelmän, HI Qualityn (HI-Q). HI-Q:sta on saatavilla myös laajennettu HI Quality & Sustainability (HI-Q&S) -laatujärjestelmä, jossa otetaan huomioon myös hostellin kestävä kehitys. Sertifioitu hostelli saa käyttää markkinoinnissaan HI-Q ja HI-Q&S -logoja.

Suomessa seuraavat hostellit ovat täyttäneet HI-Q tai HI-Q&S-standardit:

Eurohostel, Helsinki (HI-Q&S)
Dream Hostel & Hotel, Tampere (HI-Q&S)
Hostel Linnasmäki, Turku (HI-Q)

Lue lisää

Luonto-Liitto suosittelee

Luonto-Liitto suosittelee -merkin kriteeristö on laadittu yhdessä Luonto-Liiton kanssa. Ekohostellikriteerit varmistavat majoituksen ympäristöystävällisyyden ja kannustavat kotimaanmatkailuun. Kriteeristössä huomioidaan muun muassa kierrätys, luomu- ja kasvisruuan saatavuus sekä energian ja veden säästäminen. Kriteeristön täyttämät hostellit saavat käyttää markkinoinnissaan Luonto-Liitto suosittelee -logoa.

Suomessa seuraavat hostellit ovat täyttäneet Luonto-Liitto suosittelee -merkin kriteeristön:

Hostel Suomenlinna, Helsinki
Nuorisokeskus Anjala, Kouvola
Linnansaaren Ekohostelli, Linnansaari
Hostel River, Pori

Tutustu kriteeristöön