Kansikuva

Esittelyssä teemat Lappielämys ja Persoonalliset hostellit

”Hei, olen Hostellihirvi! Esittelen tänä vuonna hostelliteemoja, joiden avulla voi helposti etsiä itselle sopivaa kohdetta. Tammikuussa esittelin  somessa teemat Lappielämys ja Persoonalliset hostellit. Tässä saat niistä koosteen.”

Hostellihirvi ja Lappielämys- hostelliteema
”Lapin hostellit tarjoavat mahtavia elämyksiä! Korkeat tunturit, laajat erämaa-alueet, arktiset vesistöt ja maailman puhtain ilma! Ja vielä ihanan kotoisat hostellit, missä majoittua. Mitä muuta voi hirvi toivoa? Lappi on uskomaton luontokohde, jossa vesiputoukset muuttuvat jääputouksiksi ja kesän yöttömän yön auringonsäteet talven revontuliloimuksi. Ja kaikenlaista monipuolista tekemistäkin löytyy vaeltamisesta hiihtämiseen ja kaikkea sen välillä. Tästä voikin tulla elämäni seikkailu! Luulen, että porojakin tulee reissullani vastaan, niitä on Lapin alueella kuulemma yli 200 000, enemmän kuin asukkaita!”

Tutustu teemaan Lappielämys

 

Hostellihirvi ja "Persoonalliset hostellit" hostelliteema
Persoonalliset hostellit ”Hostellireissut tarjoavat aina unohtumattomia elämyksiä. Matkoilta voi tarttua mukaan hienoja muistoja sekä kivoja kohtaamisia muiden matkailijoiden kanssa. Myös itse hostelleista löytyy erikoisuuksia, joita ei varmaan ihan heti unohda! Suunnittelen juuri tässä omaa matkareittiäni, jotta saan mahdollisimman monta erilaista kokemusta reppuuni. Nämä ovat kaikki niin kiinnostavia ja jännittäviä kohteita, että ei siinä auta muu, kuin käydä majoittumassa jokaisessa niistä.”

Tutustu teemaan Persoonalliset hostellit

Julkaistu 30.1.2023

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *