Kansikuva

Esittelyssä Urheiluopisto Kisakeskus

Liikunnallista lomailua ja luonnonrauhaa Kisiksessä

Kevätaurinko ja talven jäljiltä heräilevä luonto kutsuvat luonnon nautiskelijat luontoon liikkumaan ja rauhoittumaan. Siihen on loistavat mahdollisuudet Urheiluopisto Kisakeskuksessa Raaseporissa. Kisakeskus eli Kisis on luonnonläheinen liikuntakeskus Kullaanjärven rannalla ja tarjoaa monipuolista majoitusta ja palveluja myös vapaa-ajan liikuntaan. Kisis sijaitsee Länsi-Uudellamaalla noin 100 km Helsingistä.

Kisakeskuksessa on nautittu liikunnasta ja luonnonrauhasta jo kuuden vuosikymmenen ajan. Kisakeskuksen toiminta käynnistyi vuoden 1958 kesällä, kun Suomen Työväen Urheiluliitto TUL tarvitsi oman urheilukeskuksen.

Kisiksessä voit harrastaa jo pelkästään ulkona yli 30 erilaista liikuntalajia. Ympäröivä luonto tarjoaa monipuoliset reitit kaikkina vuodenaikoina. Vaihteleva maasto sopii erinomaisesti leppoisaan retkeilyyn tai kuntoa nostattavaan reippailuun. Kisikseen voit tulla omatoimisesti ja vain lepäillä ja nauttia luonnon rauhasta tai harrastaa erilaisia sisä- ja ulkopelejä, sauvakävellä, käydä kuntosalilla, potkupyöräillä jne. Tai voit osallistua Kisiksen aktiivisille lomille tai kursseille.

Urheiluopisto Kisakeskus, Raasepori

Opiston alueella on myös Suomen Frisbeegolfkeskuksen 18-väyläinen frisbeegolfrata. Kesäisin Kullaanjärvi tarjoaa mainion mahdollisuuden melontaretkiin, kalastukseen ja uimiseen. Kisiksen vastaanotosta voit vuokrata erilaisia liikuntavälineitä.

Kisakeskuksessa on majoitustilaa jopa 265 hengelle. Majoitusvaihtoehtoja löytyy huoneista, huoneistoista ja mökeistä. Ravintola Makupajassa tarjotaan ennakkotilauksesta maittavaa ruokaa ja paikallisia tuotteita. Vastaanoton yhteydessä olevasta kahvilasta löydät virvoitusjuomat ja pikkupurtavat. Kullaanjärven rannalla on vuorattavissa erilaisia rantasaunoja savusaunasta lähtien. Useissa majoitustiloissa on myös oma sauna.

Urheiluopisto Kisakeskus, Raasepori

Myös lähialueet tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa. Fiskarsin suosittu ruukkialue sijaitsee vain noin 13 km:n päässä ja lähistöllä ovat myös Antskogin ja Åminneforsin ruukit sekä Raaseporin ja Mustion linnat.

Varaa majoitus

29.4.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *