Kansikuva

Esittelyssä Vaara Sport

Vaara Sportissa suksi luistaa vielä huhtikuussa

Vaara Sport sijaitsee Taivalkosken kunnassa, jonka alue tunnetaan monipuolisista vaaramaastoista ja lumivarmasta sijainnista. Lunta riittää aina huhtikuun loppupuolelle saakka. Taivalkosken tunnetuimpiin kohteisiin kuuluu perinteinen Taivalvaaran talviurheilukeskus, jossa on loistavat puitteet lumilajeille. Keskuksessa toimii myös erikokoisia hyppyrimäkiä ja useita laskettelurinteitä. Taivalvaara on myös toiminut useiden suurten kisatapahtumien näyttämönä ja siellä tullaan hiihtämään mm. Vuoden 2020 Hopeasompa- loppukilpailu. Taivalkoskella järjestetään myös suunnistuksen keskimatkan SM-kisat ensi kesäkuussa.

Vaara Sportin palvelukonsepti on kehitetty erityisesti urheilijoiden tarpeisiin. Voit treenata monipuolisesti, nukkua hyvin ja edullisesti ja syödä kunnolla. Hostellin välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös yleisurheilu- ja jalkapallokentät, kaarihalli sekä useita sisäliikuntasaleja. Pihasta pääset suoraan maastopyöräreiteille, hiihtoladuille ja kuntopoluille. Latuverkostoa on vaikka millä mitalla. Liikuntapaikkojen tila- ja välinevaraukset hoituvat kätevästi Vaara Sportin kautta.

Vaara Sport, Taivalkoski
Urheilijoiden ja seurojen lisäksi Vaara Sportissa viihtyvät luonnossa liikkujat ja kaikenlaiset matkailijat. Kylmäluoman retkeily- ja aarnialue tarjoaa hyvät mahdollisuudet luontoharrastuksiin. Syötteen kansallispuisto sijaitsee vain reilun vartin ajomatkan päässä Vaara Sportista. Kaukana eivät ole myöskään Hossan, Oulangan ja Riisitunturin kansallispuistot.

Majoitustilaa löytyy 80 henkilölle 1-4-hengen huoneista. Wc- ja suihkutilat ovat majoittujien yhteiskäytössä, samoin kuin pesutupa. Huoneiden yhteydessä on minikeittiöt. Päärakennuksessa on erilliset tilat urheiluvälineiden huoltamiseen ja säilytykseen. Hostellin tilavassa saunassa voit rentoutua aktiivisen päivän päätteeksi ja hierojan ja fysioterapeutin palvelut järjestyvät myös Vaara Sportiin.

Vaara Sport, Taivalkoski

Varaa majoitus

1.4.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *