Kansikuva

Haemme uusia järjestöreissaajia

Haluatko lähteä kotimaan reissulle ja kertoa matkastasi muillekin? Hae Hostellijärjestön järjestöreissaajaksi!

Hostellijärjestö hakee innokkaita järjestöreissaajia ja sujuvasanaisia matkakertomusten tuottajia syksyn ja talven ajalle. Onko intohimonasi taltioida reissujasi tarinoin sekä kuvin? Jos lisäksi haluat jakaa kokemuksiasi muillekin, hae Hostellijärjestön järjestöreissaajaksi! Valitut järjestöreissaajat yöpyvät kotimaan reissullaan verkostomme hostelleissa ja tuottavat reissustaan matkatarinan, joka julkaistaan Hostellijärjestön viestintäkanavissa.

Järjestöreissaajat saavat meiltä tukea hostellimajoituksiin ja matkakuluihin. Tukea voi saada enintään sadan euron edestä per reissaaja. Matkustusajankohta on lokakuun 2018 ja huhtikuun 2019 välillä. Vastineeksi tuesta kerrot meille matkastasi tekstinä ja kuvina tai vaikkapa videona. Hostellijärjestö saa tuottamaasi materiaaliin käyttöoikeudet.

Voit hakea järjestöreissaajaksi, jos olet Hostellijärjestön jäsen (sinulla on joku näistä: kansainvälinen tai kotimaan hostellikortti tai jäsenyys jossain Hostellijärjestön jäsenjärjestössä). Mikäli et vielä ole Hostellijärjestön jäsen, voit ostaa viiden euron jäsenyyden tästä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin  31.10.2018 mennessä. Valitsemme reissaajia jo ennen hakuajan päättymistä.

HAE JÄRJESTÖREISSAAJAKSI TÄSTÄ >>

Ilmoitamme valituille järjestöreissaajille henkilökohtaisesti.

Lisätietoja:
Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Sinikka Komu, Suomen Hostellijärjestö
[email protected], p. 045 7733 2947.

Voit tutustua aikaisempien järjestöreissaajien matkakertomuksiin Hostellimatkalla -blogissamme.

Kuvassa järjestöreissaaja Anne Lahtinen matkalla Savonlinnaan.

 

Julkaistu 26.9.2018, muokattu 20.1.2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *