Kansikuva

Helmikuun hostelli on Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivanki

Talven aktiivilomalle Kuusamon Oivankiin

Kuusamo ja Ruka houkuttavat talven lomailijoita. Rukatunturia ympäröivä Kuusamon ainutlaatuinen luonto mahdollistaa aktiivisen loman upeissa maisemissa. Oivangin kylässä sijaitseva Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivanki tarjoaa mukavaa hostellimajoitusta monipuolisten harrastusmahdollisuuksien äärellä vain 15 kilometrin päässä Rukan hiihtokeskuksesta.

Oivangissa voit nauttia luonnon rauhasta lumikenkäillen tai hiihtäen. Oman viiden kilometrin valaistun ladun lisäksi käytössäsi on myös Kuusamon latuverkosto. Oivangin runsaat omat aktiviteetit kuuluvat aina majoituksen hintaan. Kokeile vaikkapa alppicurlingia tai käy pilkillä Elijärvellä. Oivangin kautta voit tilata myös Rukan palveluita. Voit esimerkiksi nauttia lumisista maisemista husky- tai poroajelulla turvallisilla ja hoidetuilla reiteillä. Lähialueen kansallispuistot Riisitunturi, Oulanka, Hossa sekä Syöte tarjoavat lisää mahdollisuuksia luonnossa liikkumiseen.

Joutsen-saunassa saat pehmeät ja lämpimät löylyt päivän päätteeksi. Ja jos uskallat, voit virkistäytyä avannossa saunomisen lomassa. Oivangin ravintolasta saat monipuolisia ja maittavia ruokia. Koe myös Wild Food, villiruuan nautinto! Tilavat 3-4 hengen huoneet ovat järven rannalla sijaitsevassa huoneistossa, jonka keittiön varustukseen kuuluu jääkaappi, mikro sekä kahvi- ja vedenkeitin.

Varaa majoitus >>

Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivanki,Kuusamo

Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivanki, Kuusamo

 

 

 

 

 

 

 

1.2.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *