Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivanki

Rovaniementie 62A, 93800 Kuusamo

Check-in 16.00-21.00 tai sopimuksen mukaan

Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivanki tarjoaa ympäri vuoden pohjoisen luonnon keskellä turvalliset ja viihtyisät puitteet sekä palvelut erilaisten leirien, valmennusten, tapahtumien, retkien koulutusten ja kurssien toteuttamiseen ryhmille ja yksittäisille matkailijoille. Majoitusta, maukasta kotiruokaa ja monipuolisia ohjelmia ryhmille leirikouluista urheiluseuroihin ja työyhteisöistä seurakuntiin.

Lisätiedot


Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivanki sijaitsee luonnon helmassa

Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivanki tarjoaa ympäri vuoden pohjoisen luonnon keskellä turvalliset ja viihtyisät puitteet sekä palvelut erilaisten leirien, valmennusten, tapahtumien, retkien koulutusten ja kurssien toteuttamiseen ryhmille ja yksittäisille matkailijoille.

Majoitusta, maukasta kotiruokaa ja monipuolisia ohjelmia ryhmille leirikouluista urheiluseuroihin ja työyhteisöistä seurakuntiin. Nuorisotoimintaa paikallisesti ja kansainvälisesti. Kokouksia, koulutuksia, perhejuhlia ja lomanviettoa. Tätä kaikkea on Nuoriso- ja luotomatkailukeskus Oivanki.

Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivangin hostelmajoitus on järven rannalla sijaitsevassa huoneistossa, jossa on neljä huonetta, joihin kuhunkin on oma avain. Avain käy myös huoneiston ulko-oveen. Huoneessa on kerrossänky ja vuode, pöytäryhmä ja jokaiselle majoittujalle oma säilytyskaappi. Yhteisessä tilassa jokaiselle huoneelle oma vaatteiden kuivauskomero.

Oivangissa riittää tekemistä koko perheelle; 300 m pitkä ranta, neljä laituria ja uimaranta tarjoavat aktiviteettimahdollisuuksia etenkin kesäisin. Oivangissa voit myös kalastaa, veneillä, meloa ja purjehtia.

Nuorisokeskus Oivangin tavoitteena on myös lisätä suomalaisten nuorten kansainvälistymistä. Haluamme mahdollistaa vuoropuhelua eri kulttuurien välillä, edistää nuorten kielitaidon kehittymistä sekä nuorisotyön monimuotoista toimintaa.  Oivanki toteuttaa kansainvälisiä nuorisohankkeita. Niitä ovat mm. nuorisovaihdot ja opintovierailut joihin voivat hakeutua mukaan sekä nuoret, että nuorten kanssa toimivat.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Varaustiedustelu
Ryhmät
Kuusamo
Kyllä
64
Varaustiedustelu
Ryhmävarauskysely
Palvelut Ravintola
Aamiainen
Sauna
Kahvila
Kuntosali
Internetyhteys
Pyykinpesumahdollisuus
Kokoustiloja
Lemmikit tervetulleita
Pysäköintialue
Matkaparkki
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Rautatieasema
Uimaranta
Hiihtohissi
Hiihtolatu
15 km
15 km
15 km
3 km
15 km
0 km
15 km
15 km

Muut verkostomme hostellit