Kansikuva

Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivanki

Rovaniementie 62A, 93800 Kuusamo

Check-in 16.00-21.00 tai sopimuksen mukaan

+358 40 860 8608

Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivanki tarjoaa ympäri vuoden pohjoisen luonnon keskellä turvalliset ja viihtyisät puitteet sekä palvelut erilaisten leirien, valmennusten, tapahtumien, retkien koulutusten ja kurssien toteuttamiseen ryhmille ja yksittäisille matkailijoille. Majoitusta, maukasta kotiruokaa ja monipuolisia ohjelmia ryhmille leirikouluista urheiluseuroihin ja työyhteisöistä seurakuntiin.

Mahdollinen oikeutesi hostellikortti- tai jäsenjärjestöalennukseen tarkistetaan saapuessasi hostelliin. Varatessasi online-järjestelmästä, käytä koodia hostelli.

Lisätiedot


Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivanki sijaitsee luonnon helmassa

Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivanki tarjoaa ympäri vuoden pohjoisen luonnon keskellä turvalliset ja viihtyisät puitteet sekä palvelut erilaisten leirien, valmennusten, tapahtumien, retkien koulutusten ja kurssien toteuttamiseen ryhmille ja yksittäisille matkailijoille.

Majoitusta, maukasta kotiruokaa ja monipuolisia ohjelmia ryhmille leirikouluista urheiluseuroihin ja työyhteisöistä seurakuntiin. Nuorisotoimintaa paikallisesti ja kansainvälisesti. Kokouksia, koulutuksia, perhejuhlia ja lomanviettoa. Tätä kaikkea on Nuoriso- ja luotomatkailukeskus Oivanki.

Oivanki tarjoaa hostelmajoitusta järven rannalla sijaitsevassa huoneistossa, jossa on neljä huonetta, joihin kuhunkin on oma avain. Avain käy myös huoneiston ulko-oveen. Huoneessa on kerrossänky ja vuode, pöytäryhmä ja jokaiselle majoittujalle oma säilytyskaappi. Yhteisessä tilassa jokaiselle huoneelle on oma vaatteiden kuivauskomero.

Oivangissa riittää tekemistä koko perheelle; 300 m pitkä ranta, neljä laituria ja uimaranta tarjoavat aktiviteettimahdollisuuksia etenkin kesäisin. Oivangissa voit myös kalastaa, veneillä, meloa ja purjehtia.

Oivanki tarjoaa myös matkaparkkeja!
Jäsenjärjestöjemme jäsenet (mm. SF-Caravan ry:n jäsenet), Kotimaan hostellikortin haltijat ja Kansainvälisen hostellikortin haltijat saavat 10 % jäsenalennuksen myös matkaparkin hinnasta.

Lisätietoja Oivangin matkaparkin palveluista, hinnoista ja varausohjeet löydät tästä palvelukortista. Jäsenjärjestöjen jäsenet voivat todistaa jäsenyyden hostellissa yhdistyksensä jäsenkortilla (mm. SF-Caravan ry:n jäsenkortti) tai Kotimaan hostellikortilla, jonka jäsenjärjestöjen jäsenet voivat tilata meiltä ilmaiseksi. Tarvittaessa jäsenjärjestön jäsen voi todistaa jäsenyytensä myös jäsenmaksukuitilla.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Kuusamo
Kyllä
64
Ryhmävarauskysely
Hinnat
Huoneluokat
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Katso hinnat
1 hh, 2 hh, 3-4 hh
Ei
Palvelut Kahvila/Ravintola
Ravintolapalvelut ennakkotilauksesta
Aamiainen lisämaksusta
Sauna
Kuntosali
Pelihuone
WiFi osassa tiloja
Soveltuu kokouskäyttöön
Pyykinpesumahdollisuus
Lemmikit tervetulleita
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Sähköauton latauspiste
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Matkaparkit
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Rautatieasema
Uimaranta
Hiihtohissi
Hiihtolatu
15 km
15 km
15 km
3 km
15 km
0 km
15 km
15 km

 

 

 

Muut verkostomme hostellit