Kansikuva

Hostellijärjestö hakee Hostellireissaajia vuodelle 2022!

Reissaajille tukea matkakuluihin ja paras reissutarina palkitaan

Haluatko lähteä kotimaan reissulle ja kertoa matkastasi muillekin? Parhaaksi äänestetyn reissutarinan tekijä saa Vuoden Hostellireissaaja 2023 -palkinnon!

Hostellijärjestö hakee innokkaita kotimaan reissaajia ja matkakertomusten tuottajia. Onko tapanasi jakaa reissujasi tarinoiden, kuvien ja/tai videoiden muodossa esimerkiksi eri sosiaalisen median kanavissa tai blogin välityksellä? Jos kirjoittaminen ja matkailu on sydäntäsi lähellä, hae Hostellireissaajaksi!

Valitut reissaajat tekevät vuoden 2022 aikana kotimaan matkan yöpyen verkostomme hostelleissa ja tuottavat reissustaan matkatarinan. Tarinalla reissaajat osallistuvat myös Vuoden Hostellireissaaja 2023 -yleisöäänestykseen. Vuoden Hostellireissaaja -tittelin lisäksi palkintona on voittajan valinnan mukaan joko VR:n lahjakortti tai Hostellijärjestön majoituslahjakortti verkoston kotimaan hostelleihin. Molemmat lahjakortit ovat arvoltaan 200 €.

Tukea reissukuluihin

Hostellireissaajat saavat tukea reissunsa hostellimajoituksiin ja matkakuluihin. Tukea voi saada yhteen reissuun ja enintään sadan euron edestä per reissaaja. Tuki kattaa esimerkiksi yhden yön majoituksen ja matkakulut kokonaan tai osittain. Reissu voi sisältää myös useamman yön, mutta tuesta ylimenevä osuus jää reissaajan itse maksettavaksi. Matkatuen lisäksi kaikki reissaajat saavat maksutta Kansainvälisen hostellikortin, joka on arvoltaan 20€.

Matkustusajankohta ja matkakohde

Sinulla tulee olla mahdollista lähteä hostellireissulle huhtikuun ja marraskuun 2022 välillä. Voit esittää toivomuksen reissun ajankohdasta, mutta varaamme oikeuden myös ehdottaa sinulle reissuajankohtaa. Esitäthän myös kolme vaihtoehtoista kohdetta ja hostellia reissullesi. Kohdevalinnat pyrimme tekemään reissaajien kesken siten, että kohteiksi valikoituu eri hostelleja ja kaupunkeja.

Matkakertomus

Matkastasi tuotat reissukertomuksen, johon liität reissulla ottamiasi kuvia ja mieluusti myös lyhyitä videopätkiä. Matkatarinasi julkaistaan Hostellijärjestön blogissa ja uutiskirjeessä sekä jaetaan sosiaalisen median kanavillamme (Instagram, Facebook, Twitter). Toiveenamme on, että kerrot itsekin reissukokemuksistasi omilla somekanavillasi, mutta se ei ole edellytys valinnalle. Hostellijärjestö saa tuottamaasi materiaaliin käyttöoikeudet.

Vuoden Hostellireissaaja 2023 -valinta

Vuoden Hostellireissaaja 2023 -palkinnon saaja valitaan matkatarinoiden tuottajien keskuudesta yleisöäänestyksellä tammikuussa 2023. Palkinnoksi hän saa valita joko VR:n 200€:n lahjakortin tai Hostellijärjestön 200 €:n majoituslahjakortin verkoston kotimaan hostelleihin.

Vuoden Hostellireissaajaksi 2022 palkittiin Hanna Talikka. Voit lukea tiedotteen valinnasta täältä.
Pääset tutustumaan kaikkien vuoden 2021 reissaajien tarinoihin täällä.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi 27.3.2022 mennessä alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä.

HAE HOSTELLIREISSAAJAKSI TÄSTÄ

AIKATAULU:

– Hakemukset 27.3.2022 mennessä
– Valituille Hostellireissaajille ilmoitetaan valinnasta huhtikuun aikana
– Reissut tehdään huhti – marraskuussa 2022
– Matkatarinoita julkaistaan pitkin vuotta 2022
– Vuoden Hostellireissaaja 2023 -yleisöäänestys on avoinna tammikuussa 2023
– Vuoden Hostellireissaaja 2023 julkaistaan helmikuussa 2023

Lisätietoja:
Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Sinikka Komu, [email protected], p. 045 7733 2947.

Julkaistu 22.2.2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *