Kansikuva

Hostellijärjestö hakee Hostellireissaajia vuodelle 2023!

Reissaajille tukea matkakuluihin ja paras reissutarina palkitaan

Haluatko lähteä kotimaan reissulle ja kertoa matkastasi muillekin? Parhaaksi äänestetyn reissutarinan tekijä saa Vuoden Hostellireissaaja 2024 -palkinnon!

Hostellijärjestö hakee innokkaita kotimaan reissaajia ja matkakertomusten tuottajia. Onko tapanasi jakaa reissujasi tarinoiden, kuvien ja/tai videoiden muodossa esimerkiksi eri sosiaalisen median kanavissa tai blogin välityksellä? Jos kirjoittaminen ja matkailu on sydäntäsi lähellä, hae Hostellireissaajaksi!

Valitut reissaajat tekevät vuoden 2023 aikana kotimaan matkan yöpyen verkostomme hostelleissa ja tuottavat reissustaan matkatarinan. Tarinalla reissaajat osallistuvat myös Vuoden Hostellireissaaja 2024 -yleisöäänestykseen. Äänestyksen voittaja saa Vuoden Hostellireissaaja -tittelin lisäksi palkinnoksi  Hostellijärjestön 200 euron arvoisen majoituslahjakortin verkoston kotimaan hostelleihin.

Tukea reissukuluihin

Hostellireissaajat saavat tukea reissunsa hostellimajoituksiin ja matkakuluihin. Tukea voi saada yhteen reissuun ja enintään sadan euron edestä per reissaaja. Tuki kattaa esimerkiksi yhden yön majoituksen ja matkakulut kokonaan tai osittain. Reissu voi sisältää myös useamman yön, mutta tuesta ylimenevä osuus jää reissaajan itse maksettavaksi. Tuki maksetaan reissaajalle reissun jälkeen majoitus- ja matkakulukuitteja vastaan. Matkatuen lisäksi kaikki reissaajat saavat maksutta Kansainvälisen hostellikortin, joka on arvoltaan 20€.

Matkustusajankohta ja matkakohde

Sinulla tulee olla mahdollista lähteä hostellireissulle huhtikuun ja marraskuun 2023 välillä. Voit esittää toivomuksen reissun ajankohdasta, mutta varaamme oikeuden myös ehdottaa sinulle reissuajankohtaa. Esitäthän myös kolme vaihtoehtoista kohdetta ja hostellia reissullesi. Kohdevalinnat pyrimme tekemään reissaajien kesken siten, että kohteiksi valikoituu eri hostelleja ja paikkakuntia.

Matkakertomus

Matkastasi tuotat reissukertomuksen, johon liität reissulla ottamiasi kuvia. Matkatarinasi julkaistaan Hostellijärjestön blogissa ja uutiskirjeessä sekä jaetaan sosiaalisen median kanavillamme (Instagram, Facebook, Twitter). Toiveenamme on, että kerrot itsekin reissukokemuksistasi ja jaat kuvia sekä videoita omilla somekanavillasi. Hostellijärjestö saa sille tuottamaasi materiaaliin käyttöoikeudet.

Vuoden Hostellireissaaja 2024 -valinta

Vuoden Hostellireissaaja 2024-palkinnon saaja valitaan reissaajien keskuudesta yleisöäänestyksellä tammikuussa 2024. Palkinnoksi hän saa Hostellijärjestön 200 euron majoituslahjakortin verkoston kotimaan hostelleihin.

Vuoden Hostellireissaajaksi 2023 palkittiin Sirkku Tuomisto. Voit lukea tiedotteen valinnasta täältä.
Pääset tutustumaan kaikkien vuoden 2022 reissaajien tarinoihin täällä.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi 26.3.2023 mennessä alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia ja teemme mahdollisesti valintoja jo ennen hakuajan päättymistä.

HAE HOSTELLIREISSAAJAKSI TÄSTÄ

Aikataulu:

– Hakemukset 26.3.2023 mennessä
– Valituille hostellireissaajille ilmoitetaan valinnasta huhtikuun aikana
– Reissut tehdään huhti – marraskuussa 2023
– Matkatarinoita julkaistaan pitkin vuotta 2023
– Vuoden Hostellireissaaja 2024 -yleisöäänestys on avoinna tammikuussa 2024
– Vuoden Hostellireissaaja 2024 julkaistaan helmikuussa 2024

Lisätietoja:
Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Sinikka Komu, [email protected], p. 045 7733 2947.

Julkaistu 28.2.2023

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *