Kansikuva

Joulukuun hostelli on Hostel Ahopää

Kaamoksen taikaa Hostel Ahopäässä Saariselällä

Joulukuu on Saariselällä mystisen kaamoksen aikaa, jolloin aurinko pysyttelee horisontin takana. Tähtitaivas ja toisinaan leiskuvat revontulet lisäävät valoisuutta kauniin hämärän keskelle. Kaamos on erinomaista aikaa rentoutumiseen ja rauhoittumiseen. Kiilopään tunturikeskuksessa sijaitsevassa Hostel Ahopäässä voit kokea aidon kaamoksen ja nauttia Lapin luonnosta.

Saariselän tunturialueen poluille ja laduille pääset Kiilopään pihasta, jossa sijaitsee myös portti Urho Kekkosen kansallispuistoon. Kansallispuistossa sijaitseva Kiilopään tunturi on yksi tunturialueen korkeimmista tuntureista, tunturin huipulle on hostellilta matkaa 2 km. Voit myös osallistua maksuttomille opastetuille hiihto-, lumikenkäily- tai patikointiretkille. Unohtumattomia hetkiä koet uimalla tunturipurossa ja saunomalla aidossa savusaunassa.

Kiilopäällä on mukavaa ohjelmaa myös joulun ajalle. Jouluaattona koristellaan joulukuusi, saunotaan savusaunassa, nautitaan joulupäivällisestä ja otetaan vastaan Joulupukki poroineen. Opastettuja retkiä järjestetään myös joulunpyhinä. Saariselän matkailukeskus on 15 km:n päässä ja sinne liikennöivät bussit pysähtyvät aivan hostellin edessä.

Hostel Ahopäässä on seitsemän 2-6 hengen huonetta. Wc:t, varusteiden kuivauskaapit sekä asiakaskeittiö sijaitsevat yhteisissä tiloissa. Kiilopään päärakennuksella on mahdollisuus nauttia kaikista päivän aterioista, aamiaisesta maittavaan illalliseen.

Varaa majoitus >>

Pääkuva: Sampsa Sulonen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *