Kansikuva

Hostel Ahopää

Kiilopääntie 620, 99830 Saariselkä

Avoinna muulloin paitsi touko- ja lokakuussa, check-in 12:00

+358 16 6700 700

Aidosti retro Hostel Ahopää sijaitsee Kiilopäällä aivan Urho Kekkosen kansallispuiston kupeessa, Inarin kunnan eteläosassa. Saariselän matkailukeskus on 15 km:n päässä ja sinne liikennöivät bussit pysähtyvät aivan hostellimme edessä. Kiilopään päärakennuksessa on mahdollisuus nauttia kaikista päivän aterioista, aamiaisesta maittavaan illalliseen. Kiilopää tarjoaa viihtyisää majoitusta, maistuvaa ruokaa ja opastettuja retkiä luontoon: hiihtoa, lumihenkäilyä, pyöräilyä ja patikointia. Unohtumattomia hetkiä voit kokea uimalla tunturipurossa ja saunomalla aidossa savusaunassa.

Lisätiedot


Hostel Ahopää sijaitsee UKK:n kansallispuiston kupeessa

Aidosti retro Hostel Ahopää sijaitsee Kiilopäällä aivan Urho Kekkosen kansallispuiston kupeessa, Inarin kunnan eteläosassa. Saariselän matkailukeskus on 15 km:n päässä ja sinne liikennöivät bussit pysähtyvät aivan hostellin edessä.

Yhteismajoitushuoneet ovat mies- ja naishuoneita. WC-tilat ovat huoneiden ulkopuolella. Huoneetovat 2-6 hengen huoneita. Vieraiden käytössä on yhteiskeittiö. Sauna- ja suihkutilat sijaitsevat päärakennuksessa, jonne on noin 50 m. Liinavaatteet ja pyyhkeet, iltasauna ja loppusiivous sisältyvät majoitushintaan.

Kiilopään päärakennuksessa on mahdollisuus nauttia kaikista päivän aterioista, aamiaisesta maittavaan illalliseen. Kiilopää tarjoaa viihtyisää majoitusta, maistuvaa ruokaa ja opastettuja retkiä luontoon: hiihtoa, lumihenkäilyä, pyöräilyä ja patikointia. Unohtumattomia hetkiä voit kokea uimalla tunturipurossa ja saunomalla aidossa savusaunassa. Sesonkiaikaan voi osallistua majoitushintaan sisältyviin Kiilopään oman viikko-ohjelman retkiin. Noin 190 km pitkät hiihto- ja patikointireitit alkavat pihamaalta ja tarjoavat loistavat puitteet ulkoiluun upeissa tunturimaisemissa!

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Inari/Saariselkä
Ei
40
Ryhmävarauskysely
Hinnat
Huoneluokat
Huoneita omalla wc:llä
Tiedustele hintoja hostellista
2 hh, 4 hh, 5+ hh
Kyllä
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen lisämaksusta
Kahvila/Ravintola
Sauna
Asiakaskeittiö
Välinevuokrausta
Sähköpyörän latauspiste
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Hiihtohissi
Laskettelukeskus
Hiihtolatu
Moottorikelkkareitti
Lentoasema
Uimaranta
0 m
0 m
16 km
0 m
16 km
16 km
0 m
0 m
40 km
0 m

Muut verkostomme hostellit