Kansikuva

Hostel Ahopää

Kiilopääntie 620, 99830 Saariselkä

avoinna muulloin paitsi touko- ja lokakuu Check-in 12:00

+358 16 6700 700

Aidosti retro Hostel Ahopää sijaitsee Kiilopäällä aivan Urho Kekkosen kansallispuiston kupeessa, Inarin kunnan eteläosassa. Saariselän matkailukeskus on 15 km:n päässä ja sinne liikennöivät bussit pysähtyvät aivan hostellimme edessä. Kiilopään päärakennuksessa on mahdollisuus nauttia kaikista päivän aterioista, aamiaisesta maittavaan illalliseen. Kiilopää tarjoaa viihtyisää majoitusta, maistuvaa ruokaa ja opastettuja retkiä luontoon: hiihtoa, lumihenkäilyä, pyöräilyä ja patikointia. Unohtumattomia hetkiä voit kokea uimalla tunturipurossa ja saunomalla aidossa savusaunassa.

Lisätiedot


Hostel Ahopää sijaitsee Kiilopäällä UKK:n kansallispuiston kupeessa

Aidosti retro Hostel Ahopää sijaitsee Kiilopäällä aivan Urho Kekkosen kansallispuiston kupeessa, Inarin kunnan eteläosassa. Saariselän matkailukeskus on 15 km:n päässä ja sinne liikennöivät bussit pysähtyvät aivan hostellimme edessä.

Yhteismajoitushuoneemme ovat mies- ja naishuoneita. WC-tilat ovat huoneiden ulkopuolella. Huoneemme ovat 2-6 hengen huoneita. Vieraiden käytössä on yhteiskeittiö. Sauna- ja suihkutilat sijaitsevat päärakennuksessa, jonne on noin 50 m. Liinavaatteet ja pyyhkeet, iltasauna ja loppusiivous sisältyvät majoitushintaan.

Kiilopään päärakennuksessa on mahdollisuus nauttia kaikista päivän aterioista, aamiaisesta maittavaan illalliseen. Kiilopää tarjoaa viihtyisää majoitusta, maistuvaa ruokaa ja opastettuja retkiä luontoon: hiihtoa, lumihenkäilyä, pyöräilyä ja patikointia. Unohtumattomia hetkiä voit kokea uimalla tunturipurossa ja saunomalla aidossa savusaunassa. Sesonkiaikaan voit osallistua majoitushintaan sisältyviin Kiilopään oman viikko-ohjelman retkiin. Noin 190 kilometriä pitkät hiihto- ja patikointireitit alkavat pihamaalta ja tarjoavat loistavat puitteet ulkoiluun upeissa tunturimaisemissa!

Kansainvälisellä ja Kotimaan hostellikortilla pääsy Inarin kirkonkylässä sijaitsevaan Saamelaismuseo ja Luontokeskus Siidaan ryhmälipun hinnalla. Siida tarjoaa kävijöille tietoa saamelaisesta kulttuurista ja Pohjois-Lapin luonnosta.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Inari/Saariselkä
Ei
32
Ryhmävarauskysely
2h huoneet
4h huoneet
5+ huoneet
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Hinnat 2022
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Ei
Tiedustele hintoja suoraan hostellista
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen lisämaksusta
Ravintola/Kahvila
Sauna
Asiakaskeittiö
Wifi
Pyykinpesumahdollisuus
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Välinevuokrausta
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Hiihtohissi
Laskettelukeskus
Hiihtolatu
Moottorikelkkareitti
Lentoasema
Uimaranta
0 m
0 m
16 km
0 m
16 km
16 km
0 m
0 m
40 km
0 m

Muut verkostomme hostellit