Kansikuva

Maaliskuun hostelli on Nuorisokeskus Piispala

Runsaasti aktiviteetteja talvilomaan koko perheelle Piispalassa

Nuorisokeskus Piispala sijaitsee Kivijärven rannalla Kannonkoskella pohjoisessa Keski-Suomessa. Loma Piispalassa sisältää paljon riemukasta tekemistä niin lapsille kuin aikuisillekin, sisällä ja ulkona.

Piispalassa on oma Vesi- ja jääliikuntakeskus PiiSpa. Pulikoi kylpylänomaisessa uima-hallissa tai hohtokeilaa keilaradalla. Jäähalli palvelee kaikkia jääurheilun harrastajia sekä kuntoilijoita. Käytössäsi on lisäksi liikuntahallit, kuntosalit, kiipeilyseinät sekä monipuolisesti ulko- ja sisäliikuntaan sopivaa välineistöä omatoimiseen lomailuun. Voit myös varata Piispalan tiloissa toimivaan Aurinkoaittaan hieronta- ja hemmotteluhoitoja.

Piispalassa on erinomainen latuverkosto. Oman 5 km valaistun ladun lisäksi käytössäsi on runsaasti perinteisen tyylin latuja esim. noin 10 km yhdyslatu Kannonkosken keskustaan. Lautailemaan tai laskettelemaan pääset Piispalan Lumiliikuntakeskuksen 150m pitkällä valaistulla rinteellä. Perheen pienimmät pääsevät kokemaan vauhdin hurmaa pulkkamäessä.

Piispalan Pieneläinkoti Pihkassa asustaa vuohia, possua, kanoja, poneja, chinchilloja ja marsuja, joita on mukava käydä tervehtimässä. Piispalan keittiö tarjoaa maukasta ja terveellistä kotiruokaa, jota täydentää oman leipomon tuoreet leivonnaiset. Lämminhenkiset ruokailutilat sijaitsevat idyllisessä entisessä kansakoulurakennuksessa.

Piispalan alueelta löytyy useita erilaisia ja erikokoisia saunoja. Löylyttele rantasaunassa tai tunnelmoi parhaaksi kutsutussa perinnesaunassa, pulahda avantoon puhtaassa Kivijärven vedessä ja nauti sen jälkeen takkatulen lämmöstä.

Piispalassa on yhteensä 242 vuodepaikkaa 2-4 hengen rivitalohuoneessa, puukerrostalossa, 4-6 hengen paritalomökissä tai takkamökeissä. Kaikissa majoitustiloissa on omat suihku- ja wc-tilat, jääkaappi ja kahvinkeitin.

Varaa majoitus

1.3.2019

Nuorisokeskus Piispala, Kannonkoski

Nuorisokeskus Piispala, PiiSpa, Kannonkoski

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *