Marraskuun hostelli on Porvoo Hostel

Porvoo Hostel

 

Porvoo Hostel majoittaa kulttuuri- ja ostosmatkailijoita

Vanhan Porvoon puutalot, mukulakivikadut, liikkeet ja kahvilat huokuvat jouluidylliä jo marraskuussa. Sympaattisista pikkuputiikeista ja suklaapuodeista löydät ihastuttavia lahjoja pukin konttiin. Porvoon joulu avataan 24.11. ja tapahtumia sekä tunnelmaa riittää aina vuoden loppuun asti.

Historiaa huokuvan kaupungin tunnelmaan pääset myös yöpyessäsi perinteisessä Porvoo Hostelissa. Hostelli sijaitsee historiallisesti arvokkaassa puurakennuksessa, joka toimi aikoinaan Porvoon ensimmäisenä synnytyslaitoksena. Talo rakennettiin Porvoon suurnaiseksi tituleeratun kätilön Alva Forsiuksen toimesta vuonna 1903. Nykyään rakennuksessa toimii Porvoo Hostel, jonka pihalla komeilee Alva Forsiuksen elämäntyötä kunnioittava muistopatsas.

Porvoo Hostel on lähellä kaupungin nähtävyyksiä ja kulttuurielämyksiä, vanhaan kaupunkiin on matkaa noin kilometri. Hostellin vierestä löytyy uima- ja urheiluhalli, leikkipuisto ja valaistut kuntoradat. Hostellissa on 1-6 hengen huoneita ja yhteensä 29 vuodepaikkaa. Kaikissa huoneissa on televisio ja jääkaappi. Suihkut, wc:t ja asiakaskeittiö ovat yhteisessä käytössä.

VARAA MAJOITUS>>

Katso Porvoon tapahtumat >>

Porvoo
@Visit Finland/Visit Porvoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *