Kansikuva

Porvoo Hostel

Linnankoskenkatu 1, 06100 Porvoo

2.1.-22.12. Check-in 16:00 - 22:00

+358 19 523 0012

Tervetuloa idylliseen Porvooseen! Hostelli toimii yli 100 vuotta vanhassa rakennuksessa, joka oli kaupungin ensimmäinen synnytyslaitos.  Edullista majoitusta 2/4/6-hengen huoneissa; yhteensä kymmenen huonetta ja 29 vuodepaikkaa. Huoneissa TV ja jääkaappi. Itsepalvelukeittiö, jossa tarvittavat astiat. WC:t ja yhteiskäyttöiset miesten ja naisten suihkut käytävällä. Lakanat ja pyyhkeet sisältyvät hintaan. Ilmainen Wi-Fi.

Lisätiedot


Porvoo Hostel tarjoaa historiaa Vanhassa kaupungissa

Porvoo Hostel toimii yli 100 vuotta vanhassa rakennuksessa, joka oli kaupungin ensimmäinen synnytyslaitos. Tervetuloa idylliseen Porvooseen!

Porvoo Hostel tarjoaa edullista majoitusta 2- hengen, 4-hengen ja 6-hengen huoneissa. Hostellissa on yhteensä kymmenen huonetta ja 29 vuodepaikkaa. Kaikissa huoneissa on TV ja jääkaappi. Lisäksi hostellilla on oma itsepalvelukeittiö, josta löytyy kaikki tarvittavat astiat ruuanlaittoon. WC:t ja yhteiskäyttöiset miesten ja naisten suihkut sijaitsevat käytävällä. Lakanat, pyyhkeet ja ilmainen Wi-Fi sisältyvät hintaan.

Ilmainen pysäköinti sijaitsee omalla pihalla. Porvoo Hostel sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa, palveluja ja kaikkia nähtävyyksiä (700 m linja-autoasemalta). Porvoon Vanhaan kaupunkiin matkaa on noin 1 km. Vanha Porvoo ranta-aittoineen on yksi Suomen valokuvatuimmista kansallismaisemista ja matkailijoiden kestosuosikki. Matkailijat tulevat ihastelemaan värikkäitä puutaloja ja kävelemään kapeita mukulakivikatuja pitkin, nauttimaan kahviloiden ja ravintoloiden tarjonnasta, ostoksille suklaakauppoihin ja pikkuputiikkeihin. Moni rauhoittuu koko jokilaakson kattavassa Kansallisessa kaupunkipuistossa.

Aivan hostellin vieressä on lisäksi uimahalli, urheiluhalli, leikkipuisto ja valaistut kuntoradat.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Porvoo
Ei
28
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
4h huoneet
5+ huoneet
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Hinnat 2022
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Ei
Tiedustele hintoja suoraan hostellista
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Asiakaskeittiö
WiFi
Lemmikit tervetulleita
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Hiihtohissi
Hiihtolatu
Golfkenttä
Terveyskeskus
Uimaranta
Uimahalli
Laskettelukeskus
Linja-autoasema
300 m
500 m
500 m
500 m
1,5 km
100 m
5 km
400 m
2,2 km
50 m
1,5 km
700 m

Muut verkostomme hostellit