Vuoden hostelliksi valittiin Dream Hostel & Hotel Tampereelta

Dream Hostel & Hotel on valittu Suomen Hostellijärjestön Vuoden hostelliksi 2017. Vuoden Hostelli 2017Hostelli sijaitsee Tampereen keskustassa. Valinnan teki Suomen Hostellijärjestön hallitus jäsenistöltä sekä hostelliasiakkailta saatujen ehdotusten perusteella. Tänä vuonna valinnassa painotettiin hostellin saamaa palautetta hyvästä asiakaspalvelusta ja fiiliksestä sekä sen aktiivisuutta toimintansa kehittämisessä.

”Dream Hostel & Hotel on kehittänyt toimintaansa koko ajan ja sen omistajilla on aktiivinen ote myös hostellin operatiiviseen toimintaan. Suomessa hostelli on alan edelläkävijä markkinoinnissa ja saanut näkyvyyttä myös kansainvälisissä medioissa”, toteaa Hostellijärjestön pääsihteeri Irja Hanelius.

Dream Hostel & Hotelissa on 130 vuodepaikkaa ja sen asiakaskunta koostuu matkailijoista ympäri maailmaa. Selkeä visio ja tavoite, asiakas- ja vertaispalautteen jatkuva hyödyntäminen, uuden oppiminen ja tutkiminen sekä verkostoituminen ovat hostellin menestyksen avaimia.

Hostellijärjestö palkitsee vuosittain ansiokkaasti toimivan hostellin Vuoden hostelli -kunnianimellä. Vuoden hostelli on valittu vuodesta 2004 alkaen. Viime vuonna tittelin sai Hostel Domus Academica Helsingistä.

Vuoden Hostellin palkitsemistilaisuus Visit Tampereella. Kuvassa vasemmalta: Visit Tampere Oy:n operatiivinen johtaja Perttu Pesä, Dream Hostel & Hotelin yrittäjä Ville Virkki ja Hostellijärjestön pääsihteeri Irja Hanelius.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *