Kansikuva

Dream Hostel & Hotel

Åkerlundinkatu 2, 33100 Tampere

Check-in 15:00-21:00 (sunnuntaisin klo 17:00 saakka)

+358 45 236 0517

Dream Hostel & Hotel on tyylikkäästi sisustettu design-hostelli Tampereen keskustassa, kävelymatkan päässä Tampereen rautatie- ja linja-autoasemasta. Huonetyypit vaihtelevat yksityishuoneista vuodepaikkoihin yhteismajoitushuoneissa. Dream Hostel & Hotelin raikas ja rento sisustustyyli kulkee punaisena lankana hostellin kaikkiin osiin - jokainen Tampereen nähtävyyksien mukaan nimetty huone johdattaa asujansa lähemmäs kaupungin tunnelmaa.

Mahdollinen oikeutesi hostellikortti- tai jäsenjärjestöalennukseen tarkistetaan saapuessasi hostelliin. Varatessasi online-järjestelmässä, kirjoita "Special requests" -kohtaan maininta hostellikortista/jäsenyydestä. Alennus myönnetään vain Standard-hintaisista varauksista. Alennuksen saa myös hotellihuoneiden hinnoista.

Lisätiedot


Dream Hostel & Hotel on tyylikäs designhostelli

Dream Hostel & Hotel tunnetaan erinomaisen sijaintinsa lisäksi siisteydestään, leppoisasta ilmapiiristään, hyväntuulisesta henkilökunnastaan ja kodikkaasta oleskelutilastaan. Lautapelit, kirjat ja lehdet tarjoavat rattoisaa ajanvietettä, ja hostellin moderni keittiö on asiakkaiden vapaassa käytössä aamiaisen ja muiden aterioiden valmistamista varten. Täysin varusteltu keittiö sisältää kaikki suomalaisen keittiön peruselementit: uuni, hella, mikro, vedenkeitin, leivänpaahdin sekä tarvittavat ruuanlaittovälineet ja astiat. Tarjolla olevaa kahvia ja teetä saa valmistaa ja nauttia vapaasti aamujen ja iltojen piristykseksi.

Tämä Tampereella sijaitseva design-hostel on saanut huomiota jopa maailmanlaajuisesti. Dream Hostel & Hotel on valittu muun muassa Euroopan kymmenen parhaan luksushostellin joukkoon arvostetun brittijulkaisun The Guardianin listauksessa.

Dream Hostel & Hotel on sisustettu tyylikkäästi; raikas ja rento sisustustyyli kulkee punaisena lankana hostellin kaikkiin osiin. Jokainen Tampereen nähtävyyksien mukaan nimetty huone johdattaa asujansa lähemmäs kaupungin tunnelmaa. Yksityishuone on loistava valinta pariskunnille, perheille ja pienille ryhmille, kun taas yhteismajoitushuone tarjoaa asukeilleen lämminhenkistä kansainvälistä reppureissaajatunnelmaa.

Lakanat sisältyvät yöpymisen hintaan ja pyyhkeitä voi vuokrata vastaanotosta nimellistä maksua vastaan. Aamiaisen saa lisämaksusta. Suihkut ja wc-tilat sijaitsevat huoneiden välittömässä läheisyydessä. Dream Hostel & Hotellilla on lisäksi ilmainen langaton internet-yhteys, lukollisia kaappeja, matkatavarasäilytyshuone ja pyykinpesumahdollisuus.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Laatumerkit
Tampere
Kyllä (hostellin puoli on esteetön)
120
Ryhmävarauskysely
HI-Quality & Sustainability
Hinnat
Huoneluokat
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Katso hinnat
1 hh, 2 hh, 3-4 hh, 5+ hh
Kyllä
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Aamiainen lisämaksusta
Asiakaskeittiö
Lounge/Yleinen asiakastila
WiFi
Pyykinpesumahdollisuus
Maksullisia pysäköintipaikkoja
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Hiihtohissi
Hiihtolatu
Golfkenttä
Terveyskeskus
Rautatieasema
Lentoasema
Yleinen uimaranta
Uimahalli
20 m
20 m
50 m
20 m
10 km
3 km
5 km
1 km
300 m
20 km
3 km
2 km

Muut verkostomme hostellit