Kansikuva

Dream Hostel & Hotel

Åkerlundinkatu 2, 33100 Tampere

Check-in 14.00

+358 45 2360 517

Suomen Vuoden hostelliksi 2011 valittu Tampere Dream Hostel on tyylikkäästi sisustettu design-hostelli Tampereen keskustassa, kävelymatkan päässä Tampereen rautatie- ja linja-autoasemasta. Huonetyypit vaihtelevat 2-4 hengen yksityishuoneista vuodepaikkoihin 4, 10 ja 16 hengen yhteismajoitushuoneissa. Dream Hostellin raikas ja rento sisustustyyli kulkee punaisena lankana hostellin kaikkiin osiin - jokainen Tampereen nähtävyyksien mukaan nimetty huone johdattaa asujansa lähemmäs kaupungin tunnelmaa.

Lisätiedot


Dream Hostel & Hotel on tyylikäs designhostelli

Dream Hostel & Hotel tunnetaan erinomaisen sijaintinsa lisäksi siisteydestään, leppoisasta ilmapiiristään, hyväntuulisesta henkilökunnastaan ja kodikkaasta oleskelutilastaan. Lautapelit, kirjat ja lehdet tarjoavat rattoisaa ajanvietettä, ja hostellin moderni keittiö on asiakkaiden vapaassa käytössä aamiaisen ja muiden aterioiden valmistamista varten. Täysin varusteltu keittiö sisältää kaikki suomalaisen keittiön peruselementit: uuni, hella, mikro, vedenkeitin, leivänpaahdin sekä tarvittavat ruuanlaittovälineet ja astiat. Tarjolla olevaa kahvia ja teetä saa valmistaa ja nauttia vapaasti aamujen ja iltojen piristykseksi.

Tämä Tampereella sijaitseva design-hostel on saanut huomiota jopa maailmanlaajuisesti. Dream Hostel & Hotel on valittu muun muassa Euroopan kymmenen parhaan luksushostellin joukkoon arvostetun brittijulkaisun The Guardianin listauksessa.

Dream Hostel & Hotel on sisustettu tyylikkäästi; raikas ja rento sisustustyyli kulkee punaisena lankana hostellin kaikkiin osiin. Jokainen Tampereen nähtävyyksien mukaan nimetty huone johdattaa asujansa lähemmäs kaupungin tunnelmaa. Yksityishuone on loistava valinta pariskunnille, perheille ja pienille ryhmille, kun taas yhteismajoitushuone tarjoaa asukeilleen lämminhenkistä kansainvälistä reppureissaajatunnelmaa.

Lakanat sisältyvät yöpymisen hintaan ja pyyhkeitä voi vuokrata vastaanotosta nimellistä maksua vastaan. Aamiaisen saa lisämaksusta. Suihkut ja wc-tilat sijaitsevat huoneiden välittömässä läheisyydessä. Dream Hostel & Hotellilla on lisäksi ilmainen langaton internet-yhteys, lukollisia kaappeja, matkatavarasäilytyshuone ja pyykinpesumahdollisuus.

Dreram Hostel & Hotel on saanut Tervetuloa pyöräilijä –tunnuksen. Tunnus on suunniteltu helpottamaan pyöräilijän elämää silloin, kun hän etsii itselleen sopivia palveluita: niitä paikkoja ja palveluja, joihin pyöräilijä tietää aina olevansa tervetullut, ja jotka tarjoavat hieman tavallista paremmat palvelut pyörän satulassa seikkailevalle.

Kansainvälisellä ja Kotimaan hostellikortilla seuraavat edut Tampereella:
Dream Hostel & Hotel: 10% alennuksen saa myös hotellin puolelta.
Hiekan Taidemuseo: 2 € alennus pääsymaksusta.

Sijaintikunta
Esteettömyys
HI-Quality & Sustainability
Vuodepaikat
Ryhmät
Tampere
Kyllä
Kyllä
128
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
4h huoneet
5h + huoneet
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Hinnat 2022
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Aamiainen lisämaksusta
Leikkihuone
Asiakaskeittiö
WiFi
Pyykinpesumahdollisuus
Maksullisia pysäköintipaikkoja
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Hiihtohissi
Hiihtolatu
Golfkenttä
Terveyskeskus
Rautatieasema
Lentoasema
Yleinen uimaranta
Uimahalli
20 m
20 m
50 m
20 m
10 km
3 km
5 km
1 km
300 m
20 km
3 km
2 km

 

Muut verkostomme hostellit