Kansikuva

Esittelyssä Cirkus Hostel Holken

Sirkusmeininkiä Cirkus Hostel Holkenissa

Cirkus Hostel Holken tarjoaa persoonallista majoitusta vanhan kyläkoulun pihapiirissä Tähtelän kylässä Inkoossa. Yöpyminen Holkenissa on kuin aikamatka menneisyyteen. Voit yöpyä aidossa sirkusvaunussa, chillata sirkusteltassa ja nauttia aamiaisen ja päivällisen ruotsalaisin posliinein ja antiikkihuonekaluin sisustetussa 130 vuotiaassa päärakennuksessa.

Cirkus Hostel Holken, Inkoo

Boheemisti sisustetussa sirkusvaunussa on tilaa neljälle yöpyjälle, mutta majoittua voi myös pihapiirin muissa viihtyisissä tiloissa, Klovnin ja Taikurin tuvissa. Akrobaattiaittaan tarvitset notkeutta, jotta pääset kipuamaan ylisille nukkumaan. Klovnin tupa on rakennettu vuonna 1889 Ingarskilan kyläkoulun yhteyteen, ja siellä on säilytetty kylän hevosvetoinen paloruisku. Sirkusvaunun, tuvat ja aitan voit vuokrata kokonaisuudessaan perheellesi tai kaveriporukallesi. Tilaa on yhteensä 20 yöpyjälle. Ulkovessat ja peseytymistila sijaitsevat saunarakennuksessa, sisävessat päärakennuksessa. Perinnesaunan ja suurikokoisen paljun voi tilata ennakkoon.

Cirkus Hostel Holken, Inkoo

Monipuolinen ja runsas aamiaisbuffet tarjoillaan Holkenin päärakennuksen Sinisessä Salongissa. Muita aterioita tarjoillaan tilauksesta. Ruuanvalmistuksessa käytetään luonnonantimia ja lähellä tuotettuja mahdollisimman luonnonmukaisesti viljeltyjä raaka-aineita. Päärakennuksen yhteisissä tiloissa voit soittaa pianoa, lukea lehtiä ja lainata kirjoja tai pelata lautapelejä. Pihan sirkusteltta houkuttaa sirkustemppuiluun tai vaikka joogasessioon.

Cirkus Hostel Holkenin Oktoberfest

Cirkus Hostel Holken on avoinna toukokuun puolivälistä syyskuun puoleen väliin. Kyseessä ei ole pelkkä hostelli, vaan kulttuurikeskus, jossa pidetään sirkusleirejä, konsertteja ja erilaisia tapahtumia kuten syksyisin suositut Oktoberfestit sirkusteltassa. Persoonallinen isäntäväki saa hauskoilla ja mukaansatempaavilla ohjelmillaan ja hahmoillaan sinut viihtymään ja tuntemaan olosi kotoisaksi. Holkenin emäntä Maria von Cräutlein on kasvibiologian tohtori, luonnonyrtti- ja sienineuvoja ja artesaani. Holkenin isäntä Pekka von Cräutlein, eli artistina tunnettu prof. Bluffo, on monipuolinen estraditaiteilija: muusikko, laulaja, koominen taikuri ja sirkusklovni. Holkenin ihastuttava isäntäpari järjestää myös tilauksesta syntymäpäiviä, sukujuhlia ja häitä.

Cirkus Hostel Holkenin isäntäpariskunta

Cirkus Hostel Holken on mukavan pyöräilymatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Inkoon ympäristössä on upeita retkikohteita, kuten Kopparnäsin ulkoilualue, Fagervikin ruukkialue, Elisaari ja Mustion linna.

Tutustu hostelliin

Julkaistu 4.5.2020

One thought on “Esittelyssä Cirkus Hostel Holken

  1. Tämä paikka on todella hyvä. Olimme siellä mieheni ex-vaimon 80 vuotis juhlissa viime vuoden lopussa.
    Paikka oli komea ja tarjoilu oli todella hyvä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *