Kansikuva

Cirkus Hostel Holken

Ingarskilantie 14, 10120 Inkoo

Hostelli avautuu keväällä 2023

+ 358 50 566 6920

Hostellia remontoidaan kesällä 2022 ja se avautuu seuraavan kerran entistä ehompana keväällä 2023! Vanhan kyläkoulun pihapiirissä yövyt aidossa sirkusvaunussa tai vanhassa hirsituvassa, aterioit kartanomaisessa interiöörissä ja rentoudut perinnesaunassa ja paljussa. Sirkusvaunun ja hirsituvan voit vuokrata kokonaisuudessaan perheellesi tai kaveriporukallesi, kun taas unisex-tuvan vuodepaikat varataan yksitellen.

Lisätiedot


Cirkus Hostel Holken – yövy aidossa sirkusvaunussa

Hostellia remontoidaan kesällä 2022 ja se avautuu seuraavan kerran entistä ehompana keväällä 2023!

Cirkus Hostel Holken tarjoaa persoonallista majoitusta Ingarskilan vanhojen kyläkoulujen pihapiirissä Tähtelässä Inkoossa. Vanhan kyläkoulun pihapiirissä yövyt persoonallisessa miljöössä, aterioit kartanomaisessa interiöörissä ja rentoudut perinnesaunassa ja paljussa.

Cirkus Hostel Holkenissa voit nukkua aidossa sirkusvaunussa, joka on aiemmin toiminut Sirkus Finlandian kioskivaununa. Aidossa boheemisti sisustetussa sirkusvaunussa on tilaa neljälle yöpyjälle, mutta yöpyä voi myös aitassa tai hirsituvassa.  Inkoossa sijaitseva hostelli tarjoaa majoitusta kesäaikaan. Sirkusvaunun ja hirsituvan voit vuokrata kokonaisuudessaan perheellesi tai kaveriporukallesi, kun taas unisex-tuvan vuodepaikat varataan yksitellen.

Ulkovessat ja peseytymistila sijaitsevat saunarakennuksessa, sisävessat päärakennuksessa. Ilmainen wifi.

Aamiainen, retkieväät ja päivällinen kuten myös sauna ja palju sopimuksen mukaan. Päärakennuksessa on yhteiset tilat, jossa voit soittaa pianoa, lukea lehtiä ja lainata kirjoja.

Kyseessä ei ole pelkkä hostelli, vaan kulttuurikeskus. Cirkus Hostel Holkenin ihastuttava isäntäpari vuokraa kulttuurikeskusta myös juhlia ja muita tilaisuuksia varten. Holkenin emäntä Maria von Cräutlein on kasvibiologian tohtori, luontopedagogi, luonnonyrtti- ja sienineuvoja ja artesaani. Holkenin isäntä Pekka von Cräutlein eli artistina tunnettu prof. Bluffo on monipuolinen estraditaiteilija: muusikko, laulaja, koominen taikuri ja sirkusklovni.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Inkoo
Ei
16
Ryhmävarauskysely
3-4h huoneet
5+h huoneet
Kyllä
Kyllä
Palvelut Aamiainen sopimuksesta
Kahvila
Sauna
Internetyhteys
Kokoustiloja
Lemmikit tervetulleita
Pyykinpesumahdollisuus
Pysäköintialue
Pyörävuokraus
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Rautatieasema
Yleinen uimaranta
4 km
2,5 km
5 km
2,5 km
26 km
8,5 km

Muut verkostomme hostellit