Kansikuva

Esittelyssä Dream Hostel & Hotel

Dream Hostel & Hotel on tyylikäs design-hostelli Tampereella

Dream Hostel on tyylikkäästi sisustettu design-hostelli Tampereen keskustassa, kävelymatkan päässä rautatie- ja linja-autoasemasta sekä yliopiston pääkampukselta. Sijainti aivan Tampere-talon naapurissa on loistava etenkin konsertti- ja tapahtumakävijöille ja Muumimuseossa vieraileville.

Hostellirakennus on vanha teollisuuskiinteistö, joka on toiminut ennen muun muassa paperitehtaan varastona ja lääketehtaana. Kauttaaltaan remontoitu Dream Hostel aloitti toiminnan tiloissa vuonna 2010 ja neljä vuotta myöhemmin sen toisessa kerroksessa avattiin hotellipuoli.

Dream Hostel & Hotel, Tampere

Dream Hostel on sisustettu tyylikkäästi; raikas ja rento sisustustyyli kulkee punaisena lankana hostellin kaikkiin osiin. Jokainen huone on nimetty Tampereen nähtävyyksien mukaan, yöpyä voi muun muassa ”Kiakko”, ”Haulitorni” tai ”Pyynikki ”huoneessa. Dream Hotellissa sisustus puolestaan on luonnonläheinen ja skandinaavisen tyylikäs. Siellä yhdistyy hostellin ja hotellin parhaat puolet: omaa rauhaa ja yksityisyyttä omissa huoneissa sekä hostelleista tuttu yhteiskeittiö ja oleskelutila. Design-hostel on saanut huomiota jopa maailmanlaajuisesti. Dream Hostel & Hotel on valittu muun muassa Euroopan kymmenen parhaan luksushostellin joukkoon arvostetun brittijulkaisun The Guardianin listauksessa.

Dream Hostel & Hotel Tampere
Dream Hostel & Hotellissa on kaikkiaan 122 vuodepaikkaa ja 38 huonetta. Huonetyypit vaihtelevat 2-4 hengen yksityishuoneista vuodepaikkoihin 4, 10 ja 16 hengen yhteismajoitushuoneissa. Yksityishuone on loistava valinta pariskunnille, perheille ja pienille ryhmille, kun taas yhteismajoitushuone tarjoaa aitoa kansainvälistä reppureissaajatunnelmaa. Suihkut ja wc-tilat sijaitsevat hostellihuoneiden välittömässä läheisyydessä, hotellihuoneissa on omat kylpyhuoneet. Hostellissa on myös pyykinpesumahdollisuus.

Dream Hostel & Hotel tunnetaan erinomaisen sijaintinsa lisäksi siisteydestään, leppoisasta ilmapiiristään, hyväntuulisesta henkilökunnastaan ja kodikkaasta oleskelutilastaan. Lautapelit, kirjat ja lehdet tarjoavat rattoisaa ajanvietettä, ja hostellin moderni keittiö on asiakkaiden vapaassa käytössä aamiaisen ja muiden aterioiden valmistamista varten. Kahvin ja teen keitto tarvikkeet ovat vapaasti asiakkaiden käytössä.

Dream Hostel Tampere
Hostellin puolella aamiaisen saa lisämaksusta, hotellihuoneen hintaan aamiainen sisältyy. Hostellikortilla aamiaisen hinnasta saa 10 % alennuksen. Hostellin tarjoamilla vuokrapyörillä kaupunkiin tutustuminen käy kesäaikaan näppärästi.

Tampereella on rutkasti kulttuuritarjontaa ja tekemistä riittää ympäri vuoden. Maaliskuussa vietetään esimerkiksi Tampere Kuplii -sarjakuvafestivaalia Tampere-Talolla 18.-22.3.2020. Ohjelmaa on kaikenikäisille ja tapahtumaan on vapaa pääsy.

Katso Tampereen tapahtumat tästä

Tutustu Dream Hostel & Hotelliin ja varaa majoitus

Julkaistu 2.3.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *