Kansikuva

Esittelyssä Eurohostel

Eurohostel Helsingissä on kansainvälinen ja ekologinen cityhostelli

Kansainvälisessä Eurohostelissa kohtaavat kaikenlaiset ihmiset eri puolilta maailmaa. Hostelli sijaitsee Helsingin Katajanokalla vain kävelymatkan päässä keskustasta ja on helposti saavutettavissa myös julkisilla liikennevälineillä. Monet Helsingin nähtävyydet ovat kivenheiton päässä hostellista, kuten Kauppatori, Allas Sea Pool ja Espan puisto. Viking Linen käyttämään Katajanokan terminaaliin on matkaa vain 200 metriä.

Eurohostel, Helsinki

Eurohostel on yksi Pohjoismaiden suurimmista ympäri vuoden avoinna olevista hostelleista. Vuodepaikkoja hostellissa on yhteensä 255 ja yöpyä voi 1-3 hengen huoneissa. Kaikissa huoneissa on erilliset sängyt, kirjoituspöytä tuoleineen ja vähintään yksi lukittava vaatekomero. Hostellin kolmessa kerroksessa on itsepalvelukeittiö, wc- ja suihkutilat sekä kaapelitelevisio. Kahdesta kerroksesta löytyy puolestaan viihtyisät oleskelutilat, joissa voit rentoutua, pelata lautapelejä ja tutustua muihin matkailijoihin. Toinen niistä sopii myös pieniin business-kokouksiin. Vastaanottokerroksessa käytettävissä on kolikoilla toimiva itsepalvelupesula.

Eurohostel 2 hh, Helsinki

Eurohostel 3hh, Helsinki

Yöpymisen hintaan sisältyy pyyhkeet, liinavaatteet, aamusauna sekä langaton internetyhteys. Lisämaksullinen aamiaisbuffet tarjoillaan Eurohostelin tiloissa toimivassa meksikolaisessa Suburritos ravintolassa, joka on avoinna päivittäin. Koronatilanteesta johtuen ravintola on tällä hetkellä avoinna ainoastaan aamiaisen ajan. Lisämaksusta voit myös varata saunavuoroja ilmaisen aamusaunan lisäksi. Ympäri vuorokauden avoinna olevasta vastaanotosta voit ostaa Helsinki-kortteja, julkisen liikenteen lippuja, Kansainvälisen hostellikortin ja lippuja Sea Lifeen tai Tropicarioon. Kansainvälisellä hostellikortilla saat Eurohostellissa 50 % alennuksen iltasaunojen hinnasta sekä myöhäisestä huoneenluovutuksesta.

Eurohostel sauna, Helsinki

Vastuullisuus ja ympäristö ovat Eurohostelille tärkeitä arvoja. Eurohostelissa ympäristöasioiden huomioonottaminen tarkoittaa mm. uusiutuvaa tuulienergiaa, veden sekä sähkön säästämisen huomioimista wc- ja suihkutiloissa, kaukolämmön käyttöä sekä jätteiden lajittelua ja kierrättämistä. Eurohostelilla on kansainvälisen hostellijärjestön Hostelling Internationalin myöntämä HI-Q&S -laatu- ja kestävän kehityksen sertifikaatti sekä toistaiseksi ainoana hostellina Visit Finlandin kehittämän Sustainable Travel Finland -merkin käyttöoikeus.

Tutustu Eurohosteliin ja varaa

 

Julkaistu 5.10.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *