Kansikuva

Eurohostel

Linnankatu 9, 00160 Helsinki

Check-in 14:00

+358 9 622 0470

Eurohostel on kansainvälinen cityhostelli keskellä kaunista merellistä Helsinkiä! Eurohostelista Helsinki avautuu heti etuovelta! Monet Helsingin nähtävyydet ovat kivenheiton päässä hostellistamme, kuten Kauppatori, Allas Sea Pool ja Espan puisto. Tule yksin tai yhdessä kokemaan koko Helsinki – Eurohostelissa kohtaavat kaikenlaiset ihmiset eri puolilta maailmaa!

Lisätiedot


Eurohostel on kansainvälinen cityhostelli

Eurohostel on yksi Pohjoismaiden suurimmista ympäri vuoden avoinna olevista hostelleista. Hostellimme sijaitsee Helsingin Katajanokan historiallisten nähtävyyksien naapurissa, vain kävelymatkan päässä keskustasta. Helsingin keskustassa sijaitseva hostellimme on kätevästi kaikkien liikenneyhteyksien ulottuvilla, tulitpa paikan päälle sitten jalkaisin, raitiovaunulla, autolla, laivalla, junalla tai lentokoneella. Hostellista ydinkeskustaan ja takaisin pääset aina helpoiten raitiovaunuilla numero 4 tai 5.

Kaikki huoneemme ovat puhtaita, valoisia ja perusmukavuuksilla varustettuja. Kaikissa huoneissamme on erilliset sängyt, kirjoituspöytä tuoleineen ja vähintään yksi lukittava vaatekomero. Hostellimme tarjoaa ilmaiset pyyhkeet, liinavaatteet, aamusaunan sekä langattoman internetyhteyden. Useimpiin hintoihin sisältyy kevyt aamupala. Hostellin kolmessa kerroksessa on itsepalvelukeittiö, erilliset vessa- ja suihkutilat miehille ja naisille sekä kaapelitelevisio. Kahdesta kerroksesta löytyy puolestaan viihtyisät oleskelutilat. Maksullisiin lisäpalveluihin kuuluvat A-oikeudet omaava ravintola sekä saunavuorot ilmaisen aamusaunan lisäksi.

Vastaanotosta voit ostaa edullisesti muun muassa Helsinki-kortteja, Kansainvälisen hostellikortin sekä lippuja Sealifeen. Ympäri vuorokauden palvelevasta vastaanotosta voit myös kysellä ohjelmapaketteja!

Eurohostel on ainoa Hostellijärjestön omistuksessa oleva hostelli. Majoittumalla Eurohostelissa tuet myös järjestön yleishyödyllistä toimintaa.

Nähtävyydet lähellä: Uspenskin katedraali, Suomenlinna, Kauppatori, Helsingin Tuomiokirkko

Kansainvälisellä ja Kotimaan hostellikortilla saatavia etuja Helsingissä ja muualla Suomessa

Sijaintikunta
Esteettömyys
HI-Quality & Sustainability
Vuodepaikat
Ryhmät
Helsinki
Ei sovellu
Kyllä
255
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
3h huoneet
25 kpl
100 kpl
10 kpl
Palvelut Aamupala lisämaksusta
Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Ravintola
Sauna
Asiakaskeittiö
WiFi
Pyykinpesumahdollisuus
Maksullisia pysäköintipaikkoja
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Ratikkapysäkki
Hiihtohissi
Hiihtolatu
Golfkenttä
Terveyskeskus
Rautatieasema
Lentoasema
Yleinen uimaranta
Uimahalli
500 m
0 m
250 m
20 m
10 km
10 km
15 km
4 km
1,7 km
17 km
3,7 km
1,75 km

 

Muut verkostomme hostellit