Kansikuva

Eurohostel

Linnankatu 9, 00160 Helsinki

Check-in 14:00

+358 9 622 0470

Eurohostel on kansainvälinen cityhostelli keskellä kaunista merellistä Helsinkiä! Eurohostelista Helsinki avautuu heti etuovelta! Monet Helsingin nähtävyydet ovat kivenheiton päässä hostellistamme, kuten Kauppatori, Allas Sea Pool ja Espan puisto. Tule yksin tai yhdessä kokemaan koko Helsinki – Eurohostelissa kohtaavat kaikenlaiset ihmiset eri puolilta maailmaa!

Mahdollinen oikeutesi hostellikortti- tai jäsenjärjestöalennukseen tarkistetaan saapuessasi hostelliin. Online-järjestelmästä varattaessa alennus myönnetään päivän hintaisista huoneista, jolloin majoitus maksetaan vastaanotossa. Säästöhintaiset varaukset maksetaan ennakkoon varausta tehdessä, eikä niistä anneta alennusta.

Lisätiedot


Eurohostel on kansainvälinen cityhostelli

Eurohostel on yksi Pohjoismaiden suurimmista ympäri vuoden avoinna olevista hostelleista. Hostelli sijaitsee Helsingin Katajanokan historiallisten nähtävyyksien naapurissa, vain kävelymatkan päässä keskustasta. Eurohostel on kätevästi kaikkien liikenneyhteyksien ulottuvilla, tulitpa paikan päälle sitten jalkaisin, raitiovaunulla, autolla, laivalla, junalla tai lentokoneella. Hostellista ydinkeskustaan ja takaisin pääset helpoiten raitiovaunuilla numero 4 tai 5.

Kaikki huoneemme ovat puhtaita, valoisia ja perusmukavuuksilla varustettuja. Kaikissa huoneissamme on erilliset sängyt, kirjoituspöytä tuoleineen ja vähintään yksi lukittava vaatekomero. Hostelli tarjoaa ilmaiset pyyhkeet, liinavaatteet, aamusaunan sekä langattoman internetyhteyden. Hostellin kolmessa kerroksessa on itsepalvelukeittiö, erilliset vessa- ja suihkutilat miehille ja naisille sekä kaapelitelevisio. Kahdesta kerroksesta löytyy puolestaan viihtyisät oleskelutilat. Maksullisiin lisäpalveluihin kuuluvat aamiainen, A-oikeudet omaava ravintola sekä saunavuorot ilmaisen aamusaunan lisäksi. Vastaanotosta voit ostaa edullisesti mm. Helsinki-kortteja sekä lippuja Sealifeen. Ympäri vuorokauden palvelevasta vastaanotosta voit myös kysellä ohjelmapaketteja!

Eurohostel on ainoa Hostellijärjestön omistuksessa oleva hostelli. Majoittumalla Eurohostelissa tuet myös järjestön yleishyödyllistä toimintaa.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Laatumerkit
Helsinki
Ei
255
Ryhmävarauskysely
HI-Quality & Sustainability
Hinnat
Huoneluokat
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Katso hinnat
1 hh, 2 hh, 3-4 hh
Ei
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen lisämaksusta
Kahvila/Ravintola
Lounge/Yleinen asiakastila
Asiakaskeittiö
Sauna
WiFi
Pyykinpesumahdollisuus
WiFi
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Ratikkapysäkki
Hiihtohissi
Hiihtolatu
Golfkenttä
Terveyskeskus
Rautatieasema
Lentoasema
Yleinen uimaranta
Uimahalli
500 m
0 m
250 m
20 m
10 km
10 km
15 km
4 km
1,7 km
17 km
3,7 km
1,75 km

 

Muut verkostomme hostellit