Kansikuva

Esittelyssä Finnhostel Joensuu

Karjalaista vieraanvaraisuutta Finnhostel Joensuussa

Finnhostel Joensuu on viihtyisä huoneistohostelli niin yksittäisille matkailijoille kuin perheille ja ryhmille. Ympäri vuoden avoinna oleva hostelli sijaitsee vehreässä ja rauhallisessa ympäristössä Joensuun keskustassa. Finnhostel Joensuun omistaa Suomen urheilu- ja liikuntaopistoverkostoon kuuluva Itä-Suomen Liikuntaopisto ISLO.

Finnhostel Joensuu

Finnhostel Joensuussa saat nauttia karjalaisesta vieraanvaraisuudesta. Hostellissa on 24 viihtyisää huonetta yhden tai kahden makuuhuoneen huoneistoissa. Jokaisessa makuuhuoneessa on kaksi sänkyä ja jokaisessa huoneistossa on keittiö ja kylpyhuone. Hinnat sisältävät runsaan aamiaisen, liinavaatteet ja pyyhkeet. Ryhmät voivat tilata ennakkoon myös lounasta ja päivällistä. Takapihalla on lasten leikkipaikka ja kerhohuoneelta voi lainata kirjoja, leluja ja pelejä. ISLO:n tiloja on myös mahdollista vuokrata opistolta kokouskäyttöön.

Finnhostel Joensuu huoneisto

Autolla saapuvalle on saatavana ilmainen, lämmitystolpallinen pysäköintipaikka hostellin takaa. Hostellille pääset mainiosti myös julkisilla liikennevälineillä. Rautatieasemalta voit kävellä kahden kilometrin matkan pitkin kaunista Pielisjoen rantaa tai voit saapua hostellille paikallisbussilla Joensuun kauppatorilta.
Finnhostel Joensuun sijainti on erinomainen niin kaupunkimatkaajalle kuin myös ulkoilusta ja liikkumisesta pitävälle. Hostelli sijaitsee lähellä liikuntaopistoa ja Mehtimäen ympäristön upeita liikuntapaikkoja. Joensuun Areena, Vesikon uimahalli, Palloilukeidas, keskuskenttä sekä ympäri vuoden liikkujille ylläpidettävät ulkoilureitit ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Kaunis Linnunlahden alue ja ranta ovat myös kävelyetäisyydellä ja Pielisjokea voit ihailla vaikkapa kanootista käsin. Hostelliasiakkaat voivat myös käyttää viereistä ISLO:n kuntosalia maksutta.

Finnhostel Joensuu, Pielisjoki

Kaupungilla voit vierailla vaikkapa taidemuseossa ja käsityöläiskortteli Taitokorttelissa. Joensuussa on myös paljon ihania kahviloita, joihin saat halutessasi vinkkejä hostellin henkilökunnalta.

Tutustu hostelliin ja varaa majoitus

Julkaistu 20.9.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *