Finnhostel Joensuu

Kalevankatu 5b, Joensuu

Check-in 15:00-20:00

Ympäri vuoden auki oleva Finnhostel Joensuu on vehreässä ympäristössä oleva huoneistohostelli Joensuun keskustassa. Rautatieasemalta voit kävellä kahden kilometrin matkan pitkin kaunista Pielisjoen rantaa tai voit saapua hostellille paikallisbussilla Joensuun kauppatorilta.

Lisätiedot


Finnhostel Joensuu on huoneistohostelli

Finnhostel Joensuu on avoinna ympäri vuoden ja sijaitsee vehreässä ympäristössä Joensuun keskustassa. Rautatieasemalta voit kävellä kahden kilometrin matkan pitkin kaunista Pielisjoen rantaa tai voit saapua hostellille paikallisbussilla Joensuun kauppatorilta.

Itä-Suomen Liikuntaopiston huoneistohostelli Finnhostel Joensuu on loistava majoituspaikka niin yksittäisille matkailijoille kuin perheille ja ryhmillekin. Joensuun keskustassa, rauhallisen Kalevankadun varrella sijaitsevassa hostellissa on 24 viihtyisää ja käytännöllistä huonetta yhden tai kahden makuuhuoneen huoneistoissa. Jokaisessa huoneistossa on keittiö ja kylpyhuone.  Hostellista on lyhyt kävelymatka keskustan palveluihin, Mehtimäen lenkkipoluille ja Urheilupuistoon.

Lapsille löytyy hostellin takapihalta leikkikenttä ja voit lainata meiltä kirjoja, leluja ja pelejä. Hinnat sisältävät aamiaisen, liinavaatteet ja pyyhkeet. Itä-Suomen Liikuntaopiston kuntosali on maksuton.

Kaunis Linnunlahden alue ja ranta ovat Finnhostel Joensuun läheisyydessä ja Pielisjokea pystyy ihailemaan vaikkapa kanootin kyydistä. Kansallismaisemiin kuuluva Koli on 70 kilometrin päässä, jonne voi tilata minibussitaksin hostellilta. Autolla saapuville on mahdollista saada ilmainen, lämmitystolpallinen pysäköintipaikka takapihalla. Kaupungilla voit vierailla taidemuseossa ja käsityöläiskortteli Taitokorttelissa. Joensuussa on myös paljon ihania kahviloita, joihin saat vinkit vastaanotostamme!

Tervetuloa Joensuuhun nauttimaan karjalaisesta vieraanvaraisuudesta!

Kansainvälisellä ja Kotimaan hostellikortilla 15 % alennus kehonkoostumusmittauksesta. Mittauksia tehdään arkisin Itä-Suomen Liikuntaopistolla (Länsikatu 15) ma-pe 8-16, varaus ennakkoon puhelimitse 050-4084792.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Joensuu
Ei
48
Ryhmävarauskysely
1 h huoneet
2h huoneet
3-4h huoneet
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Palvelut Aamiainen
Asiakaskeittiö
Sauna
Leikkihuone lapsille
Kuntosali
Osassa huoneista kylpyhuone
Internetyhteys
Kokoustiloja
Lemmikit tervetulleita
Pyykinpesumahdollisuus
Pysäköintialue
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Rautatieasema
Yleinen uimaranta
100 m
100 m
500 m
200 m
2 km
500 m

Muut verkostomme hostellit