Kansikuva

Esittelyssä Hostelli Rantapappila

Hostelli Rantapappila on kodikas hostelli vanhassa pappilassa Puumalassa

Hostelli Rantapappila on viehättävä ja yhteisöllinen yöpymispaikka keskellä kauneinta Saimaata. Puumala valloittaa upeilla järvimaisemillaan, joihin kuuluu saaria, jylhiä kallioita, viehättäviä losseja ja loputtomasti vesistöä. Lähellä kaunista satamaa sijaitsee Hostelli Rantapappila. Hostelli toimii 1800-luvulla rakennetussa pappilassa, joka on aiemmin toiminut kappalaisen asuntona.

Hostelli Rantapappila, Puumala

Hostelli Rantapappilassa on majoitustila 15 henkilölle viihtyisissä 1-4 hengen yksityishuoneissa. Suihkut ja wc:t ovat yöpyjien yhteiskäytössä lukuun ottamatta yksiötä, jossa on oma kylpyhuone. Jokaisessa huoneessa on myös jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni ja leivänpaahdin sekä televisio. Kotoisassa oleskelutilassa on mukava viettää aikaa ja asiakaskeittiössä voit valmistaa omia aterioita. Käytettävissäsi on myös pyykinpesukone ja kuivausrumpu.

Hostelli Rantapappila, Puumala

Ateriapalveluita on saatavana ainoastaan ryhmille. Satama palveluineen on kävelymatkan päässä ja sieltä löytyy monta kivaa ravintolaa ja kahvilaa. Saunomaan pääset joko sähkösaunassa tai perinteisessä puulämmitteisessä ulkosaunassa, josta voit kesällä myös kipaista uimaan 200 metrin päässä olevalle uimarannalle.

Päärakennuksen salissa voi järjestää alle 50 hengen tapahtumia, juhlia ja kokouksia. Lapsille on tilaa temmeltää hostellin pihamaalla tai he voivat leikkiä viereisen päiväkodin pihalla. Laajalle pihamaalle mahtuu myös muutama matkailuauto.

Rantapappilan jumppasalissa järjestetään joogatunteja ja kesäisin joogataan ulkona. Jumppasali ja sen pienvälineistö ja juoksumatto ovat asiakkaiden vapaasti käytettävissä. Asiakkaat voivat myös käyttää läheistä kunnan kuntosalia maksutta. Läheltä löytyvät mahtavat maastot lenkkeilyyn ja talvisin valaistut ladut.

Puumalan saaristoreitti
Puumalan Saaristoreitti ©Visit Finland/Juho Kuva

Suosittu Saaristoreitti –pyöräilyreitti kulkee hostellin vierestä ja kävelymatkan päässä alkaa ihastuttava Norppa- luontopolku. Voit myös varata hostellista ohjattuja patikointi- tai pyöräretkiä. Ryhmille järjestetään yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa hyvinvointiin liittyviä ohjelmapalveluita ja virkistysviikonloppuja. Puumalassa on useita luonnonnähtävyyksiä, kuten mielenkiintoisia kalliomaalauksia.

Tutustu hostelliin

Julkaistu 1.6.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *