Kansikuva

Esittelyssä Kartano Hostel

Kodikasta majoitusta ja puutarhan antimia Kartano Hostelissa

Kartano Hostel on kodinomainen majoitusvaihtoehto Anttilan Tilalla Kokemäellä, Satakunnassa. Hostel toimii ympäri vuoden tilan päärakennuksessa. Rakennuksen vanhin osa on rakennettu jo vuonna 1790 ja pitkä historia onkin monin paikoin aistittavissa pienistä yksityiskohdista sekä Anttilan Tilan kotimuseosta.

Anttilan Tilalta löydät lisäksi tilamyymälän ja Suomen pienimmän limonaditehtaan sekä mehuaseman, jossa voi syksyllä puristaa mehuja kesän ihanista omenoista ja marjoista. Kesällä voit poimia herneitä ja puutarhamarjoja.

Kartano Hostel, Kokemäki

Hostelliin mahtuu yöpymään 29 henkilöä ja huonekoot vaihtelevat 1-2 hengen huoneista aina 7 hengen yhteismajoitushuoneeseen. Useissa huoneissa on oma televisio. Yksi majoitushuoneista on varusteltu erityisesti lapsiperheitä ajatellen, sillä sieltä löytyy pinnasänky sekä leluja. Hostellissa on paljon yhteisiä oleskelutiloja sekä käytössäsi on myös hyvin varusteltu yhteiskeittiö. Majoitushintaan sisältyvät liinavaatteet, pyyhkeet ja vapaa saunan käyttömahdollisuus. Aamiainen on saatavilla lisämaksusta. Yleisissä tiloissa on myös kirjasto, josta löytyy luettavaa moneen eri makuun.

Kartano Hostel, Kokemäki

Ulkona puutarhassa löytyy lapsille monenmoista tekemistä: leikki-alueella on trampoliini, liukumäki, puumaja, hiekkalaatikko sekä keinuja. Kesäisin asiakkaille on tarjolla myös polkupyöriä, joilla on helppo tutustua lähiseutuun.

Kokemäenjoen vieressä oleva hostelli sijaitsee puolitoista kilometriä Kokemäen keskustasta. Kokemäen keskustan halkova Kokemäenjoki on kesällä varsin kaunis ilmestys. Maisemaa joelta pääsee katsomaan museosillalta, joka on avoinna vain jalankulkijoille. Kokemäenjoki tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet kalastukseen.

Voit viettää vapaa-aikaa myös Pitkäjärvellä, joka on 8 kilometrin päässä Kokemäen keskustassa sijaitseva palvelukokonaisuus. Alueella on yleinen uimaranta, caravan-alue sekä vapaa-ajankeskus, josta löytyy urheilukenttiä, jäähalli, golf-halli, ulkoilureittejä sekä frisbee-golfrata.

Puurijärven ja Isosuon kansallispuisto sijaitsee myös vain noin 30 kilometrin päässä Kartano Hostelista. Puurijärvi on kansainvälisesti merkittävä lintukohde, josta löytyy mm. 18 metriä korkea lintutorni.

Varaa majoitus

Julkaistu 28.6.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *