Kansikuva

Kartano Hostel 

Sonnilantie 111, 32800 Kokemäki

Check-in 14:00-22:00

+358 40 846 7553

Kartano Hostel on ympäri vuoden avoinna oleva maalaiskartanon yhteydessä toimiva kodikas hostelli. Kokemäenjoen vieressä oleva hostellimme on puolitoista kilometriä Kokemäen keskustasta ja voimme noutaa matkalaiset Kokemäen rautatie- ja linja-autoasemalta. Toiminnassa olevalla maatilallamme on paljon katseltavaa ja tilan yhteydessä toimii tilamyymälä. Meillä on myös Suomen pienin limonaditehdas.

Lisätiedot


Kartano Hostel ja Suomen pienin limonaditehdas

Kartano Hostel on ympäri vuoden avoinna oleva maalaiskartanon yhteydessä toimiva kodikas hostelli. Kokemäenjoen vieressä oleva hostellimme on puolitoista kilometriä Kokemäen keskustasta ja voimme noutaa matkalaiset Kokemäen rautatie- ja linja-autoasemalta.

Hostellimme huonekoot vaihtelevat 1-2 hengen huoneista aina 7 hengen yhteismajoitushuoneeseen. Tarjoamme majoitusta myös koiran kanssa liikkuville. Hostellissamme on langaton internetyhteys, paljon yhteisiä oleskelutiloja satelliittitelevisiolla sekä useissa huoneissa on oma televisio. Majoitushintaan sisältyvät liinavaatteet, pyyhkeet ja sauna.

Vuokraamme polkupyöriä ja Kokemäen joki tarjoaa hyvät mahdollisuudet kalastukseen. Majoitustilat ovat maalaiskartanon päärakennuksessa sekä pihapiirin muissa rakennuksissa.

Toiminnassa olevalla maatilallamme on paljon katseltavaa ja tilan yhteydessä toimii tilamyymälä. Meillä on myös Suomen pienin limonaditehdas. Esittelemme mielellämme puutarhatilamme toimintaa ryhmille. Kesällä voit poimia herneitä ja puutarhamarjoja. Tilan ympärillä on elinvoimaista maaseutua ja lähettyvillä on muun muassa Puurijärvi-Isosuon kansallispuisto.

Nähtävyydet: Karimaan puutarha, Puurijärvi ja Isosuon kansallispuisto, Pitkäjärven vapaa-ajan keskus

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Kokemäki
Ei
29
Ryhmävarauskysely
Hinnat
Huoneluokat
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Katso hinnat
1 hh, 2 hh, 3-4 hh, 5+ hh
Ei
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen lisämaksusta
Sauna
Asiakaskeittiö
Lounge/Yleinen asiakastila
Soveltuu kokouskäyttöön
WiFi
Lemmikit tervetulleita
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Hiihtolatu
Rautatieasema
Lentoasema
Yleinen uimaranta
Linja-autoasema
1,5 km
1,5 km
1, 5 km
5 km
1,5 km
5 km
40 km
1 km
1,5 km

 

Muut verkostomme hostellit