Kartano Hostel 

Sonnilantie 111, 32800 Kokemäki

Check-in 14:00 - 22:00

Kartano Hostel on ympäri vuoden avoinna oleva maalaiskartanon yhteydessä toimiva kodikas hostelli. Kokemäenjoen vieressä oleva hostellimme on puolitoista kilometriä Kokemäen keskustasta ja voimme noutaa matkalaiset Kokemäen rautatie- ja linja-autoasemalta. Toiminnassa olevalla maatilallamme on paljon katseltavaa ja tilan yhteydessä toimii tilamyymälä. Meillä on myös Suomen pienin limonaditehdas.

Lisätiedot


Kartano Hostel ja Suomen pienin limonaditehdas

Kartano Hostel on ympäri vuoden avoinna oleva maalaiskartanon yhteydessä toimiva kodikas hostelli. Kokemäenjoen vieressä oleva hostellimme on puolitoista kilometriä Kokemäen keskustasta ja voimme noutaa matkalaiset Kokemäen rautatie- ja linja-autoasemalta.

Savuttoman hostellimme huonekoot vaihtelevat 1-2 hengen huoneista aina 7 hengen yhteismajoitushuoneeseen. Tarjoamme majoitusta myös koiran kanssa liikkuville. Hostellissamme on langaton internetyhteys, paljon yhteisiä oleskelutiloja satelliittitelevisiolla sekä useissa huoneissa on oma televisio. Majoitushintaan sisältyvät liinavaatteet, pyyhkeet ja sauna.

Vuokraamme polkupyöriä ja Kokemäen joki tarjoaa hyvät mahdollisuudet kalastukseen. Majoitustilat ovat maalaiskartanon päärakennuksessa sekä pihapiirin muissa rakennuksissa.

Toiminnassa olevalla maatilallamme on paljon katseltavaa ja tilan yhteydessä toimii tilamyymälä. Meillä on myös Suomen pienin limonaditehdas. Esittelemme mielellämme puutarhatilamme toimintaa ryhmille. Kesällä voit poimia herneitä ja puutarhamarjoja. Tilan ympärillä on elinvoimaista maaseutua ja lähettyvillä on muun muassa Puurijärvi-Isosuon kansallispuisto.

Nähtävyydet: Karimaan puutarha, Puurijärvi ja Isosuon kansallispuisto, Pitkäjärven vapaa-ajan keskus

Kansainvälisellä ja Kotimaan hostellikortilla 10 % alennus kaikista ostoksista Anttilan Tilan tilamyymälästä. Myynnissä tilan tuottamia herneitä, marjoja sekä monenlaisia marjajalosteita.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Varaustiedustelu
Ryhmät
Kokemäki
Ei
29
Varaustiedustelu
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
3h huoneet
4h huoneet
5h + huoneet
2 kpl
2 kpl
3 kpl
1 kpl
2 kpl
Palvelut Aamiainen
Sauna
Asiakaskeittiö
Kokoustiloja
Internetyhteys
Lemmikit tervetulleita
Pyykinpesumahdollisuus
Pysäköintipaikkoja
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Hiihtolatu
Rautatieasema
Lentoasema
Yleinen uimaranta
Linja-autoasema
1,5 km
1,5 km
1, 5 km
5 km
1,5 km
5 km
40 km
1 km
1,5 km

 

Muut verkostomme hostellit