Kansikuva

Esittelyssä Maaseutuhotelli Hirvikoski

Vanhan ajan joulutunnelmaa ja juhlapalveluja Maaseutuhotelli Hirvikoskella Toholammilla

Maaseutuhotelli Hirvikoski sijaitsee Keski-Pohjanmaalla luonnonkauniin Lestijoen rannalla, Toholammin Sykäräisten kylässä. Hostelli on suosittu kokousten, perhejuhlien ja erilaisten tilaisuuksien pitopaikka. Hirvikoski on avoinna ympäri vuoden, myös joulun aikaan, jolloin voit viettää siellä leppoisaa ja ohjelmallista vanhan ajan joulua.

Hirvikosken Maaseutuhotellin vanhin osa on vanha koulurakennus, joka vihittiin käyttöön v. 1952. Koulu lakkautettiin 15 vuotta myöhemmin ja rakennuksessa aloitettiin kurssikeskustoiminta. Sittemmin kurssikeskusta on laajennettu useaan otteeseen mm. rakentamalla lisäsiivet majoituskäyttöön sekä luentosalitiloja.

Maaseutuhotelli Hirvikoski, Toholampi

Hirvikoskelle mahtuu yöpymään 70 henkilöä viihtyisissä 2 hengen huoneissa. Kaksi erillistä hostellihuonetta muodostavat soluhuoneiston, jossa on yhteinen suihku ja wc huoneiden eteisosassa. Yhteisissä tiloissa käytettävissä on myös oleskeluhuone, minikeittiö, pieni kuntosali ja saunatilat. Aamiainen sisältyy aina majoituksen hintaan ja muita aterioita voi tilata hostellin kahvila/ravintolasta. Hostelli tunnetaankin runsaista aterioistaan, joihin käytetään lähiseudun tuotteita.

Maaseutuhotelli Hirvikoski, Toholampi

Joulun ajan ohjelmassa on huomioitu erityisesti varttuneemmat joulunviettäjät, mutta kaikenikäiset ovat tervetulleita mukaan. Jouluaattona ohjelmassa on mm. aattohartaus, joulupukin vierailu ja tiernapoikien esitys. Joulusauna lämpiää päivällä ja illalla nautitaan yhdessä perinteinen runsas jouluateria. Joulupäivän aamuna sinulla on mahdollisuus lähteä Joulukirkkoon, jonne järjestetään hostellilta yhteiskuljetus. Tapaninpäivänä pääset pyörähtelemään tapanintanssien tahtiin Hirvikosken salissa.

Maaseutuhotelli Hirvikoski, Toholampi

Laaja piha-alue ja ympäröivä luonto tarjoavat hyvät mahdollisuudet myös vapaa-aikaan ja ulkoiluun. Käytettävissäsi on Lestijoen melontareitti, moottorikelkkareitti, sekä merkityt luontopolut ja hiihtoladut. Sykäräisestä löytyy esimerkiksi 2,2 km pitkä valaistu kuntorata, joka toimii talvisin hiihtolatuna. Toholammilla, noin 24 kilometrin päässä Hirvikoskelta on 5 km:n valaistu latu sekä pidempi erämaalatu, jonka varrelta löytyy hyvä taukopaikka Kunnankämppä.

Tutustu hostelliin ja varaa majoitus

Julkaistu 2.12.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *