Kansikuva

Esittelyssä Nuorisokeskus Anjala

Kulttuuria ja elämyksiä Nuorisokeskus Anjalassa Kouvolassa

Nuorisokeskus Anjalan elämyksellinen ja luonnonläheinen kartano- ja joenrantamiljöö sijaitsee Kouvolassa, Anjalan kylässä. Nuorisokeskus Anjala kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tukemiin ja valvomiin valtakunnallisiin nuorisokeskuksiin, ja tarjoaa nuorisotoiminnan lisäksi myös hostellimajoitusta yksittäis- ja ryhmämatkailijoille.

Nuorisokeskus Anjala, Kouvola

Anjala toimii Ankkapurhan kulttuuripuistossa, joka on yhteisnimike Anjalan ja Inkeroisten alueen matkailukohteille. Kulttuuripuisto levittäytyy historiallisen Anjalan kirkon kautta Anjalan kartanomiljööseen Kymijoen rannalle ja tarjoaa mielenkiintoisen kattauksen historiaa ja kulttuuria.

Nuorisokeskus Anjalassa majoitutaan viihtyisissä huoneistoissa. Majoitustilat ovat pääsääntöisesti neljän makuuhuoneen soluhuoneistoja, joissa yövytään 3-4 henkilön huoneissa. Huoneistoissa on yhteinen keittiö ja oleskelutila sekä wc- ja suihkutilat. Yksi soluista soveltuu liikuntarajoitteisille. Voit tuoda mukana omat liinavaatteesi ja pyyhkeet tai vuokrata ne hostellista. Aamiaista on saatavilla lisämaksusta.

Nuorisokeskus Anjalan huone, Kouvola

Saunatiloja on mahdollista vuokrata tilauksesta. Käytettävissä on kaksi tilavaa saunaa, erilliset pukuhuoneet naisille ja miehille sekä viihtyisä takkahuone n. 15 hengelle. Tilat soveltuvat erinomaisesti illanviettoon yritysvieraiden tai ystävien kanssa.
Anjalassa suositaan lähiruokaa ja pyritään elämään mahdollisimman ekologisesti. Anjalan kartanon kaunis puisto houkuttelee kävelylle, lenkille tai vaikkapa piknikille. ”Syötävä puutarha” tarjoaa oivallisen piknik-kohteen retkeilijöille. Kesällä alueella palvelee myös tunnelmallinen kesäkahvila.

Nuorisokeskus Anjalan kesäkahvila, Kouvola

Ankkapurhan kulttuuripuisto tarjoaa monta käyntikohdetta vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Alueella on kesäisin toimintaa niin perheille, liikkujille kuin kulttuurinystäville. Elokuussa alueella järjestetään puistokonsertteja. Maastopyörän vuokraaminen tai ohjatun perhemelonnan varaaminen on myös mahdollista. Rentoutusta voit hakea myös nuorisokeskuksen pihapiirin riippumatoista.

Tutustu hostelliin

Julkaistu 31.7.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *