Kansikuva

Nuorisokeskus Anjala

Ankkapurhantie 15, 46910 Anjala

Check-in 14:00

+358 20 6116201

Nuorisokeskus Anjalan elämyksellinen, turvallinen ja luonnonläheinen joenrantamiljöö sijaitsee vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Löydät meidät Kouvolasta, Anjalan kylästä, Kymijoen varrelta. Nuorisokeskus Anjala sijaitsee Ankkapurhan kulttuuripuiston alueella. Kulttuuripuisto tarjoaa mielenkiintoisen kattauksen historiaa ja kulttuuria.

Lisätiedot


Nuorisokeskus Anjala sijaitsee Ankkapurhan kulttuuripuistossa

Nuorisokeskus Anjalan elämyksellinen, turvallinen ja luonnonläheinen joenrantamiljöö sijaitsee vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Löydät meidät Kouvolasta, Anjalan kylästä, Kymijoen varrelta. Anjalassa voit kokea vauhdikkaita elämyksiä, lumoavaa kulttuuria ja käsinkosketeltavaa historiaa.

Nuorisokeskus Anjala sijaitsee Ankkapurhan kulttuuripuiston alueella. Ankkapurhan kulttuuripuisto on yhteisnimike Anjalan ja Inkeroisten alueen matkailukohteille. Kulttuuripuisto levittäytyy historiallisen Anjalan kirkon kautta Anjalan kartanomiljööseen Kymijoen rannalle. Kulttuuripuisto tarjoaa mielenkiintoisen kattauksen historiaa ja kulttuuria. Alueella on kesäisin toimintaa niin perheille, liikkujille kuin kulttuurinystäville!

Nuorisokeskus Anjala tarjoaa majoitusta viihtyisissä huoneistoissa. Varattavissa on yksittäisiä vuodepaikkoja kolmen hengen huoneissa. Majoitustilassa on yhteensä neljä huonetta, yhteinen keittiö ja oleskeluhuone sekä yhteiset wc- ja suihkutilat. Huoneistoissa on ruoanlaittomahdollisuus, astiasto sekä kuivauskaappi. Yksi soluista soveltuu liikuntarajoitteisille. Huoneistot ovat savuttomia. Voit tuoda mukana omat liinavaatteesi tai vuokrata meiltä laadukkaat, kotimaiset liinavaatteet ja pyyhkeet. Aamiaista on saatavilla lisämaksusta.

Edustuskelpoiset saunatilamme ovat vuokrattavissa tilauksesta. Käytettävissä on kaksi tilavaa saunaa, erilliset pukuhuoneet naisille ja miehille sekä viihtyisä takkahuone n. 15 hengelle. Tilat soveltuvat erinomaisesti illanviettoon yritysvieraiden tai ystävien kanssa!

Sijaintikunta
Esteettömyys
Luonto-Liiton suosittelema
Vuodepaikat
Varaustiedustelu
Ryhmät
Kouvola/Anjala
Ei
Kyllä
145
Varaustiedustelu
Ryhmävarauskysely
3h huoneet 12 kpl
Palvelut Asiakaskeittiö
Kokoustiloja
Internetyhteys
Lemmikit tervetulleita
Pysäköintipaikkoja
Kauppa/kioski
Bussipysäkki
Hiihtolatu
Rautatieasema
Yleinen uimaranta
Linja-autoasema
1 km
1 km
2 km
25 km
1 km
25 km

 

Muut verkostomme hostellit