Kansikuva

Nuorisokeskus Anjala

Ankkapurhantie 6A, 46910 Anjala

9.1.-22.12., check-in 14:00

+358 40 540 0049

Nuorisokeskus Anjalan elämyksellinen, turvallinen ja luonnonläheinen joenrantamiljöö sijaitsee vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Löydät meidät Kouvolasta, Anjalan kylästä, Kymijoen varrelta. Nuorisokeskus Anjala sijaitsee Ankkapurhan kulttuuripuiston alueella. Kulttuuripuisto tarjoaa mielenkiintoisen kattauksen historiaa ja kulttuuria.

Mahdollinen oikeutesi hostellikortti- tai jäsenjärjestöalennukseen tarkistetaan saapuessasi hostelliin. Varatessasi online-järjestelmässä, käytä koodia HOSTEL10.

Lisätiedot


Nuorisokeskus Anjala sijaitsee Ankkapurhan kulttuuripuistossa

Nuorisokeskus Anjalan elämyksellinen, turvallinen ja luonnonläheinen joenrantamiljöö sijaitsee vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Löydät meidät Kouvolasta, Anjalan kylästä, Kymijoen varrelta. Anjalassa voit kokea vauhdikkaita elämyksiä, lumoavaa kulttuuria ja käsinkosketeltavaa historiaa.

Nuorisokeskus Anjala sijaitsee Ankkapurhan kulttuuripuiston alueella. Ankkapurhan kulttuuripuisto on yhteisnimike Anjalan ja Inkeroisten alueen matkailukohteille. Kulttuuripuisto levittäytyy historiallisen Anjalan kirkon kautta Anjalan kartanomiljööseen Kymijoen rannalle. Kulttuuripuisto tarjoaa mielenkiintoisen kattauksen historiaa ja kulttuuria. Alueella on kesäisin toimintaa niin perheille, liikkujille kuin kulttuurinystäville!

Nuorisokeskus Anjala tarjoaa majoitusta viihtyisissä huoneistoissa. Varattavissa on yksittäisiä vuodepaikkoja kolmen hengen huoneissa. Majoitustilassa on yhteensä neljä huonetta, yhteinen keittiö ja oleskeluhuone sekä yhteiset wc- ja suihkutilat. Huoneistoissa on ruoanlaittomahdollisuus, astiasto sekä kuivauskaappi. Yksi soluista soveltuu liikuntarajoitteisille. Huoneistot ovat savuttomia. Voit tuoda mukana omat liinavaatteesi tai vuokrata meiltä laadukkaat, kotimaiset liinavaatteet ja pyyhkeet. Aamiaista on saatavilla lisämaksusta.

Edustuskelpoiset saunatilamme ovat vuokrattavissa tilauksesta. Käytettävissä on kaksi tilavaa saunaa, erilliset pukuhuoneet naisille ja miehille sekä viihtyisä takkahuone n. 15 hengelle. Tilat soveltuvat erinomaisesti illanviettoon yritysvieraiden tai ystävien kanssa!

Sijaintikunta
Esteettömyys
Luonto-Liiton suosittelema
Vuodepaikat
Ryhmät
Laatumerkit
Kouvola/Anjala
Ei
Kyllä
149
Ryhmävarauskysely
Luontoliitto suosittelee
Hinnat
Huoneluokat
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Katso hinnat
3-4 hh, 5+ hh
Ei
Palvelut Aamiainen lisämaksusta
Soveltuu kokouskäyttöön
Kahvila/Ravintola
WiFi
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Kauppa/kioski
Bussipysäkki
Hiihtolatu
Rautatieasema
Yleinen uimaranta
Linja-autoasema
1 km
1 km
2 km
25 km
1 km
25 km

 

Muut verkostomme hostellit