Kansikuva

Esittelyssä Urheiluopisto Kisakeskus

Aktiivista ja luonnonläheistä lomaa Kisiksessä Raaseporissa

Urheiluopisto Kisakeskus eli Kisis on luonnonläheinen liikuntakeskus ja hostelli Kullaanjärven rannalla Raaseporissa. Kisis tarjoaa monipuolista majoitusta ja palveluja myös vapaa-ajan liikuntaan. Kisis sijaitsee Länsi-Uudellamaalla noin 100 km Helsingistä.

Kisakeskuksessa on liikutettu ihmisiä jo kuuden vuosikymmenen ajan. Kisakeskuksen toiminta käynnistyi vuoden 1958 kesällä, kun Suomen Työväen Urheiluliitto TUL tarvitsi oman urheilukeskuksen.

Urheiluopisto Kisakeskus, päärakennus
Päärakennus

Kisikseen voit tulla omatoimisesti ja vain lepäillä ja nauttia luonnon rauhasta tai harrastaa erilaisia sisä- ja ulkopelejä, käydä kuntosalilla, sauvakävellä tai vaikka potkupyöräillä. Ympäröivä luonto tarjoaa monipuoliset reitit kaikkina vuodenaikoina. Kisiksessä voit harrastaa jo pelkästään ulkona yli 30 erilaista liikuntalajia, opiston alueella on myös Suomen Frisbeegolfkeskuksen 18-väyläinen frisbeegolfrata. Uutuutena Kisiksessä on nyt myös mahdollista pelata Spike Ball –pihapeliä. Vastaanotosta voit vuokrata erilaisia liikuntavälineitä.

Frisbeegolfia Kisakeskuksessa

Kisakeskus tarjoaa majoitustilaa jopa 230 hengelle vaihtoehtona mökit, opistotason huoneet ja huoneistot tai hostellitason ryhmämajoitus. Kaikissa majoitustiloissa on valmiina liinavaatteet ja pyyhkeet. Jos liikut matkailuautolla tai matkailuvaunulla, voit varata pihapiiristä matkaparkin.

Urheiluopisto Kisakeskus, Raasepori

Kisakeskuksen omassa ravintolassa Makupajassa tarjotaan maittavaa ruokaa paikallisista tuotteista. Aamiais- ja ruokailumahdollisuus on ravintolan aukioloaikoina tilauksesta. Vastaanoton yhteydessä olevasta kahvilasta löydät virvoitusjuomia ja pikkupurtavaa.

Kisakeskuksessa on monipuolisia kokoustiloja pieniin ja suuriin tilaisuuksiin. Kokoukseen voit yhdistää taukoliikuntaa tai ohjattua toimintaa. Eväsretki eksoottiselle kodalle tai Kullaanjärven näköalapaikan nuotiopaikalle ja ilta rantasaunalla ovat mukavaa vastapainoa kokoustamiselle.

Raaseporin kaupunki tarjoaa matkailijalle monia eri mahdollisuuksia tutustua kaupungin historiaan, kulttuuriin sekä upeaan luontoon. Kiinnostavia matkailukohteita ovat mm. Fiskarsin ja Billnäsin ruukit sekä Raaseporin ja Mustion linnat. Tammisaaren viehättävä vanha kaupunkikin on vain 30 km:n päässä.

Tutustu Kisakeskukseen

Julkaistu 2.11.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *