Kansikuva

Haastattelussa Gleb Pripachkin CheapSleep Helsingistä

CheapSleep on rento, edullinen ja moderni hostelli, joka sijaitsee Helsingissä historiallisella Vallilan alueella. CheapSleepistä on erinomaiset yhteydet eri puolille kaupunkia, keskustaan pääset näppärästi 10 minuutissa. Ilmapiiri CheapSleepissa on eläväinen ja tuttavallinen.

CheapSleepissä valittavana on useita erityyppisiä yhteismajoitushuoneita sekä myös pienempiä yksityishuoneita ja perhehuoneita. Wc- ja suihkutilat sijaitsevat majoittujien yhteiskäytössä. Hostellin sydämen muodostaa suuri ja keskeinen yhteistila, jossa on ajanviettoon myös erilaisia pelikoneita ja, jonka myyntiautomaateista voit ostaa juotavaa ja pientä purtavaa. Aterioita voit halutessasi valmistaa myös itse asiakaskeittiöissä. Alakerrassa sijaitsevasta päivittäistavarakaupasta saat haettua ruokatarvikkeita vaivattomasti.

Gleb Pripachkin CheapSleep Helsingistä

1. Kuka olet?

Olen Gleb Pripachkin, ja työskentelen CheapSleepissa hostellipäällikkönä. Olen ollut täällä kuitenkin eri tehtävissä vuodesta 2014, eli noin 7 vuotta. Voitte tavata minua aika usein edelleen myös vastaanotossa hoitamassa asiakaspalvelutehtäviä.

2. Miksi hostellisi on ainutlaatuinen?

Sanoisin, että hostellimme on ainutlaatuinen meidän monipuolisten majoitusvaihtoehtojen takia, ainakin Suomessa. Pienin makuusalimme on suunniteltu neljälle henkilölle, ja suuriin mahtuu jopa 26 henkilöä. Sen lisäksi tarjoamme yksityishuoneita omalla kylpyhuoneella tai ilman, kahdelle, kolmelle tai vaikka neljälle henkilölle. Pystymme majoittamaan sekä yksityisasiakkaita että isoja jopa 300 henkilön ryhmiä.

Hostellimme sijainti on myös erinomainen. Julkisilla pääsee keskustaan vain 10:ssä minuutissa. Mutta kun olet CheapSleepissa, ydinkeskustan meteli jää taakse, ja hostellin takana oleva Puu-Vallila tarjoaa matkan menneisyyteen.

3. Mitä tekemistä tai käyntikohteita suosittelet paikkakunnallanne juuri nyt?

Talvi on taianomaista aikaa. Vaikka päivän valoisa aika lyhenee, se ei haittaa ollenkaan, kun joulu lähestyy ja Helsingin keskustassa voi nähdä satoja valokoristeita. Suosittelisin kaikille menoa keskustaan ja erityisesti joulumarkkinoille. Esimerkiksi Tuomaan Markkinoille pääsee hostellistamme vaivattomasti ratikalla vain 20:ssä minuutissa.

Tutustu CheapSleepiin

Julkaistu 29.11.2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *