Kansikuva

CheapSleep Helsinki

Sturenkatu 27 B, 4. krs, 00510 Helsinki

Check-in 14:00

+358 40 483 8280

CheapSleep on rento, edullinen ja moderni hostelli, joka sijaitsee Helsingissä historiallisella Puu-Vallilan alueella. Hostelli on erityisesti nuorten ja reppureissaajien suosiossa, sillä yöpyminen erityisesti jaetuissa huoneissa on huokeaa ja ilmapiiri CheapSleepissa on eläväinen ja tuttavallinen. Hostellilta on hyvät yhteydet kaupungin keskustaan, lentokentälle, rautatieasemalle sekä laivaterminaaleihin. Kävelymatkan päässä on myös trendikäs Kallion kaupunginosa.

Jäsenalennus vähennetään hinnasta sisäänkirjautumisen yhteydessä jäsenyyden todistamisen jälkeen.

Lisätiedot


CheapSleep on rento ja kansainvälinen

CheapSleep Helsinki on rento, edullinen ja moderni hostelli, joka sijaitsee Helsingissä historiallisella Puu-Vallilan alueella. Hostelli on erityisesti nuorten ja reppureissaajien suosiossa, sillä yöpyminen erityisesti jaetuissa huoneissa on huokeaa ja ilmapiiri CheapSleepissa on eläväinen ja tuttavallinen.

Vuonna 2012 avattu hostelli remontoitiin täydellisesti syksyllä 2016 ja se tarjoaa viihtyisät, siistit ja turvalliset tilat budjettimatkaajalle. Hostellissa kohtaavat matkailijat eri puolilta maailmaa ja myös hostellin omistajat sekä työntekijät edustavat taustoiltaan eri kansallisuuksia. Asiakkaita kannustetaan viettämään aikaa yhdessä ja tutustumaan toisiinsa. Hostellin tilat on suunniteltu siten, että eläväinen oleskelutila ei häiritse asiakkaiden yöunia.

Tilavassa oleskelutilassa on ajanviettoon myös erilaisia pelikoneita ja myyntiautomaateista voi ostaa juotavaa ja pientä purtavaa. Aterioita voi halutessaan valmistaa itse täysin varustelluissa asiakaskeittiöissä. Alakerrassa sijaitsevasta päivittäistavarakaupasta saa haettua ruokatarvikkeita vaivattomasti. Suuri ja keskeinen yhteistila muodostaa hostellin sydämen, jossa on mukava tavata muita matkailijoita.

CheapSleepistä on erinomaiset yhteydet eri puolille kaupunkia, keskustaan pääsee näppärästi 10 minuutissa. Voit seurata aulassa olevasta näytöstä bussi- ja raitiovaunulinjojen aikatauluja. Boheemi Kallion alue on kävelyetäisyydellä, noin kilometrin päässä. Päivittäistavarakaupan lisäksi samassa kiinteistössä sijaitsee myös trooppinen eläintalo Tropicario, joka on mukava käyntikohde matelijoista ja liskoista kiinnostuneille.

Hostellissa on yhteensä 278 vuodepaikkaa 38 huoneessa. Valittavana on useita erityyppisiä yhteismajoitushuoneita, joista suurin on 26 hengen jaettu huone, sekä yksityishuoneita. Jaetut huoneet sopivat mainiosti isoille ryhmille ja pienen budjetin reissaajille. Pariskunnille, perheille ja omaa rauhaa kaipaaville on tarjolla pienempiä yksityishuoneita ja perhehuoneita. Wc- ja suihkutilat sijaitsevat majoittujien yhteiskäytössä lukuun ottamatta yhtä kahden hengen huonetta, jossa on oma kylpyhuone.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Helsinki
Kyllä
278
Ryhmävarauskysely
Hinnat
Huoneluokat
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Katso hinnat
1 hh, 2 hh, 3 hh, 4 hh, 5+ hh
Kyllä
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Asiakaskeittiö
Lounge/Yleinen asiakastila
WiFi
Pyykinpesumahdollisuus
Lemmikit tervetulleita
Kauppa/kioski
Ravintola
0 m
0 m

 

Muut verkostomme hostellit