Kansikuva

Haastattelussa Minna Nikander Turun Hostel Linnasmäestä

Turun kristillisen opiston yhteydessä ympärivuotisesti toimiva Linnasmäki tarjoaa sekä hostelli- että hotellitasoista majoitusta rauhallisella, luonnonkauniilla ja historiallisella paikalla, vain nelisen kilometriä keskustasta.

Hostellissa voit yöpyä yhden ja kahden hengen huoneissa ja keittiöllisissä perhehuoneissa. Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku. Vuodepaikkoja on yhteensä noin 180. Jokaisessa kerroksessa on yhteiskeittiö sekä oleskelutila, jossa on mukava viettää aikaa ja kokata. Talon ravintolassa toimii kahvilakioski ja aamiaista on tarjolla päivittäin. Arkisin ravintolassa voit nauttia myös maittavan lounaan.

Linnasmäen sijainti luonnoltaan monimuotoisessa ympäristössä tarjoaa hyvät puitteet vapaa-ajalle. Voit myös kuntoilla veloituksetta hostellin omalla kuntosalilla. Asiakkaille on tarjolla myös maksuton sauna ja uima-allas sopimuksen mukaan.

Hostel Linnasmäki on kansainvälisen hostellijärjestön Hostelling Internationalin sertifioima HI-Quality -hostelli.

Hostel Linnasmäki, Minna Nikander

1. Kuka olet?

– Olen Minna Nikander, turkulaissyntyinen salolainen ja toimin Kokoushotelli & Hostelli Linnasmäen palvelu- ja kehittämispäällikkönä. Olen aloittanut tässä uudessa mielenkiintoisessa tehtävässä 7.9.2020. Hotellialan lisäksi minulla on kokemusta 16 vuoden ajalta pankkimaailmasta ja yli 20 vuoden kokemus ryhmäliikunnanohjauksesta. Vastuualueisiini kuuluu kokous- ja myyntipalvelut, markkinointi, vastaanotto, kurssipalvelut, ravintola ja siivouspalvelut. Koulutustaustani on johtamisen- ja palveluliiketoiminnan MBA ja liiketalouden tradenomi.

2. Miksi hostellinne on ainutlaatuinen?

– Avoin kaikille vauvasta vaariin, kaikki ovat tervetulleita. Voit tulla sellaisena, kuin olet.
– Hyvät parkkipaikat isommallekin osallistujajoukolle.
– Sähköautonlatausta 10 latauspisteen verran.
– Lapsiperheet, pariskunnat, urheiluseurat ja erilaiset yhdistykset sekä erilaiset kokousvieraat ovat meidän pääasiakkaitamme. Asiakkaillemme tarjoamme mahdollisuutta järjestää useammankin päivän leirejä ja kokouksia, joiden aikana meillä voi myös majoittua. Samalla pääsee nauttimaan palveluista, kuten: aamupala, ruokailu, sauna ja uima-allas ja hyvät ulkoilumaastot unohtamatta upeaa ja asiakaspalveluhenkistä henkilöstöä. Kaupungin pururata lähtee melkein pihalta ja ihan vieressä on myös 6 radan frisbeegolf.
– Sijaitsee historiallisessa ympäristössä ja lähellä palveluja. Erityisesti esiin nostaisin Turun ihanan jokirannan, ravintolat, kulttuuririennot, (Logomo, teatterit), Ruissalon ja ostosmahdollisuudet ja nähtävyydet esim. Turun Linna, Kakola ja Funikulaari, satama-alue, hyvät kulkuyhteydet ja lapsiperheille Jukupark ja maauimalat kesällä.

3. Mitä tekemistä tai käyntikohteita suosittelet paikkakunnallanne juuri nyt?

Turussa ja Turun seudulla löytyy tekemistä vuoden jokaiselle päivälle. Nyt suosittelisin liikkumaan luonnossa, retkeilemään vastuullisesti, nauttimaan olosta pienemmällä joukolla ulkoillen esim. Jokiranta sightseeing ja Ruissalo, tutustuminen kasvitieteelliseen puutarhaan tai mahdollisuus avantouintiin.

Vinkkejä eduista Kansainvälisellä ja Kotimaan hostellikortilla Turussa:

Kansainvälisellä ja Kotimaan hostellikortilla saat 15 % alennuksen Merikeskus Forum Marinumin pääsylipuista. Kannattaa pitää mielessä myös Osuuskunta Brinkkalan Outolinnun, Turun Sarjakuvakaupan, Wanha Turku Kaupan ja Forum Saunan tarjoamat hostellikorttialennukset. Ravintola RantaKertussa puolestaan kortilla saat alennusta á la carte-listalta.

Katso edut tarkemmin täältä >>
Osta hostellikortti täältä >>

Tutustu Hostel Linnasmäkeen ja varaa

Julkaistu 4.1.2021

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *