Hostel Linnasmäki

Lustokatu 7, 20380 Turku

Check-in 14.00

Tahdotko yöpyä rauhallisessa hostellissa luonnonkauniilla ja historiallisella paikalla, vain nelisen kilometriä keskustasta? Hostel Linnasmäki tarjoaa kaiken tämän ja lisäksi mahtavat puitteet yhteisololle aurinkoisine sisäpihoineen, saunoineen ja uima-altaineen.

Lisätiedot


Hostel Linnasmäki on perheiden suosima hostelli Turussa

Hostel Linnasmäki sijaitsee Turussa, Turun kristillisen opiston yhteydessä. Ympärivuotisesti toimiva Linnasmäki tarjoaa sekä hostelli- että hotellitasoista majoitusta rauhallisella, luonnonkauniilla ja historiallisella paikalla, vain nelisen kilometriä keskustasta.

Turku on tunnetusti kaunis kesäkaupunki mutta myös Suomen virallinen joulukaupunki. Turussa tapahtumia riittää vuodenaikaan katsomatta. Hyvät joukkoliikenneyhteydet hostellilta keskustaan mahdollistavat vaivattoman kulkemisen. Autolliset vieraamme säilyttävät kulkupelinsä veloituksetta suurella ja kameroin valvotulla parkkipaikallamme. Hostel Linnasmäen sijanti on loistava myös esimerkiksi Naantalin Muumimaailmaan matkaaville ja onhan vesipuisto JukuPark vain muutaman kilometrin päässä.

Hostellissamme voit yöpyä kahden hengen huoneissa ja keittiöllisissä perhehuoneissa. Kaikissa huoneissamme on oma wc ja suihku. Asiakkaille on tarjolla myös maksuton sauna ja uima-allas sopimuksen mukaan. Jokaisessa kerroksessa on myös yhteiskeittiö sekä oleskelutila, jossa on mukava viettää aikaa ja kokata. Kaikissa huoneissa toimii maksuton WLAN-yhteys.

Sisäpihamme tarjoaa oivan paikan grillaukselle ja vaikka auringonottoon. Kuntoilusta kiinnostuneet voivat hikoilla kuntosalillamme tai lenkkeillä pururadalla, joka lähtee aivan hostellin kulmalta.

Hyvät joukkoliikenneyhteydet Linnasmäestä keskustaan mahdollistavat myös autottomien matkailijoiden vaivattoman kulkemisen. Autolliset vieraamme säilyttävät kulkupelinsä veloituksetta suurella ja kameroin valvotulla parkkipaikallamme. Kesäisin voit vuokrata meiltä polkupyörän, jolla polkaiset kaunista jokivartta pitkin keskustaan tai lähdet vaikka pidemmälle pyörälenkille kauniille Ruissalon saarelle.

Talomme omassa ravintolassa toimii kahvilakioski ja aamiaista on tarjolla päivittäin. Arkisin voit nauttia ravintolassamme myös maittavan lounaan. Ryhmille on tarjolla kokoustiloja sekä ruokailuja tilauksesta.

Kansainvälisellä ja Kotimaan hostellikortilla seuraavat edut Turussa:
Flowpark seikkailuhuvipuisto: 10 % alennus seikkailuhuvipuiston normaalihintaisista pääsylipuista. Etu voimassa kesäkauden 2020.
Forum Sauna: 10 % alennus kaikista sauna- ja hoitopalveluista, 10 % alennus tuotteista hoitojen yhteydessä.
Merikeskus Forum Marinum: 15 % alennus normaalihintaisista pääsylipuista.
Osuuskunta Brinkkalan Outolintu: 10 % alennus taidekäsityökaupan kaikista tuotteista.
RantaKerttu: 10 % alennus á la carte –listalta.
Turun Sarjakuvakauppa Turku: 10 % alennus kaikista tuotteista Turun myymälässä (ei koske verkkokauppaa).
Wanha Turku Kauppa: 10 % alennus kaikista myymälän tuotteista (ei koske postimerkkejä). Valikoimissa on nostalgisia keräilytuotteita, mm: Elvis, Marilyn Monroe ja Disney -keräilytuotteet.

Sijaintikunta
Esteettömyys
HI Quality
Vuodepaikat
Ryhmät
Turku
Kyllä
Kyllä
182
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
4h huoneet
Sviittejä
2 kpl
66 kpl
6 kpl
2 kpl
Palvelut Aamiainen
Ravintola
Kahvila
Sauna
Kuntosali
Asiakaskeittiö
Huoneissa kylpyhuone
Internetyhteys
Kokoustiloja
Pyykinpesumahdollisuus
Pysäköintipaikkoja
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Rautatieasema
Hiihtolatu
Golfkenttä
Uimaranta
Uimahalli
Laskettelukeskus
1,3 km
400 m
1,3 km
200 m
4,5 km
3 km
14 km
9,5 km
3 km
10 km

Muut verkostomme hostellit